Arama sonucu : 2419 madde; 1 - 8 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bizde mallık son maho mudrur mohikanmıdır böyle abuk sabuk isimle topic açan kişiyi takip ettik haksızmıyım hep terso hep terso oldu

2.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    bizde mallık son maho mudrur mohikanmıdır böyle abuk sabuk isimle topic açan kişiyi takip ettik haksızmıyım hep terso hep terso oldu
    Takip etmeyiniz kendi akliniz yokmu. Ben takip ettim vakfin hakkindaki yorumlari cok isabetliydi yuzde yuz kazandirdi bedava bilgi analiz aliyorsunuz sonra maho mu neydi diye arkadan konusacaksiniz..konusacagina daha fazla okuyun gormesini ogrenin...

dunkin donuts
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    bizde mallık son maho mudrur mohikanmıdır böyle abuk sabuk isimle topic açan kişiyi takip ettik haksızmıyım hep terso hep terso oldu
    Sayin fresky bu mesaji bana biri yazsa cok uzulur. Kizardim kusura bakmayinda boyle uslupsuz dusunce ve nezaket yoksunu insanlaradir sozum... Bizde surci lisan ettikse affola ....
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •