Sayfa 291/992 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Nkolay faizi düşürmeden 1 gün önce mesaj atardı bugün bu orandan son gün diye
    Bu sefer sessiz sedasız düşürdüler
    Mesaj gelen oldumu faiz düşecek diye

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nkolay faizi düşürmeden 1 gün önce mesaj atardı bugün bu orandan son gün diye
    Bu sefer sessiz sedasız düşürdüler
    Mesaj gelen oldumu faiz düşecek diye
    Size geliyor diye ben aktifin sms listesinden çıkmıştım.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Normalde 23 olacaktı sms gelmemesi ani karar alındığını gösteriyor.

4. Uzun vade bağlayım diyorum ama bir yandan geç kaldık bir yandan da nzor 25.15 den bono almıştım onları bozdurayım mı yoksa kalsın mı karar veremedim. Artan miktar da fonlarda onları bağlasam çok fazla bir miktar değil, dolara veya altına mı girmeli, şaşırdık kaldık şu sıralar.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Size geliyor diye ben aktifin sms listesinden çıkmıştım.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Normalde 23 olacaktı sms gelmemesi ani karar alındığını gösteriyor.
    Demek kimseye gitmemiş SMS
    Yani diyorlarki nasıl olsa herkes düştü bizde müşterilerimizi uyandırmadan düşürelim nasıl olsa elleri mahkum gelecekler ne kadar düşükten bağlarlarsa o kadar karda oluruz

6. Vov hesaba para gondermistim cuma gunu 24 den hesap acildi .mt diyor ki uzerine eklerseniz yine 24 olarak devam eder...90 gun bitimine kadar .(ilk yatirdigim tarihten itibaren 90 gun baz aliniyor .) Acaba bu sekikde midir .bana tuhaf geldi biraz .normalde uzerine yeni para ilave edince 23.50 olmasi gerekmez mi

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Vov hesaba para gondermistim cuma gunu 24 den hesap acildi .mt diyor ki uzerine eklerseniz yine 24 olarak devam eder...90 gun bitimine kadar .(ilk yatirdigim tarihten itibaren 90 gun baz aliniyor .) Acaba bu sekikde midir .bana tuhaf geldi biraz .normalde uzerine yeni para ilave edince 23.50 olmasi gerekmez mi
    Doğru söylemiş 24 geçer istediğin kadar ekle, vov hesap akşam parayı aktarıyor onun için ekleme çıkarma yap bir şey olmaz 24 devam eder.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Doğru söylemiş 24 geçer istediğin kadar ekle, vov hesap akşam parayı aktarıyor onun için ekleme çıkarma yap bir şey olmaz 24 devam eder.
    Tskler kiraz hesaptada boylemidir acaba ..

Sayfa 291/992 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •