Sayfa 968/981 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. mb sağlam bir faiz indirimi yapacak ve peşinden usd düşüşe geçecek deseler inanır mıydınız...

işte akbabaların gücü burada..inanılmazı inanılır kılmak.
    ytd..

2. Borsayı iffet yaptı ağalar hem borsayı indir hem doları düşür ohhhhhhhhhh yabancı cuppa cuppaaa
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    mb sağlam bir faiz indirimi yapacak ve peşinden usd düşüşe geçecek deseler inanır mıydınız...

Ben çiftlikbank ile milleti dolandıranı gördükten sonra bu ülkede gördüğüm herşeye inanırım.

4. Herkesin beklediği olunca para kazanılmıyor demek ki. Artık en az ekonomi bilgisi olanlar bile faiz inecek döviz çıkacak demeye başlamıştı eğer bu şeklide olsa çok standart herkes para kazanır. Ama işte beklentinin tersi olacak ki para kazan 5.78 e kadar çıktı oradan verenler 5.64' ten geri aldı miss gibi para götürdü.

5.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    mb sağlam bir faiz indirimi yapacak ve peşinden usd düşüşe geçecek deseler inanır mıydınız...

Yazmayacaktım yine dayanamayıp yazdım, mevduatın çoğu dth da olan bir ülkede dolardan medet ummak borsada yakın izleme pazarından para kazanmayı beklemek gibi bir şey.

Asgari ücretli bile bir kenara dolar alıp biriktiriyorsa dolardan çıkma vakti çoktan gelmiştir.

Sözün orijinalini biliyorsunuz yazmayayım.

Söyleyeceğim şu ki, DTH larda çözülme olmadan dolarda dövizde fazla aksiyon beklemeyin.

Anca politik bir kriz vs ile yukarıya gider, yapacağı yükselişi geçen ağustosta fazlasıyla yaptı zaten.

6. herkese bol kazançlar. muhterem büyüklerim.,115 try/gr maliyetli, fiziki külçe altın istifleyicisi olarak, izninizle sormak istediğim bir soru var. yaklaşık 10 yıllık bir istifleme süreci sonunda, ulaşabildigim bu sonuç iyi mi?. sadece her fırsatta al ve unut. her fırsatta fiziki altın değilde, başka bir yatırım yapsaydım nasıl olurdu?.

7. Ruzgar tersine dondu bistten dolara giris yapti biri

8. tekrar 5,70 lere geldi. iyice yalama oldu.

Sayfa 968/981 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •