Sayfa 356/992 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Soru şu geldiğimiz bu durumda parasını mevduata yatıracak olanlar için en uygun vade nedir?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Günaydın
    Yaklaşık 10 yıl önce Chucky68 vardı,eskiler bilir,onun sayesinde tanışmıştım bu topikle.O zamanlar çok şey öğrenmiştim buradan,topiğin lokomotifi idi,sonra ortadan kayboldu,aktıfbank bonosu uzuncu oldu,dükkan aldı derken çok nadir 1-2 mesaj gelirdi.İş yoğunluğu, günlük -hoşgeldin hesapları derken epey bir süre buraya bakamamıştım,bu sabah 200 sayfa geriden geldim.Kimler ppk öncesi neler yazmış,neler gerçekleşmiş diye,gerçekten şaşırdım,çoğunluk kaç puan inecek ,kur ne olacak vs. neredeyse tama yakın isabet ettirmiş.Arada son 8.gün,7, gün ...diye dolar alın diyenlerde olmuş ama çoğunluk bu mesajları gözardı etmiş sanırım,çünkü FED indirimi sonrası daha da düşeceği beklentisi var(Buranın en kıdemlilerinden Sn.Dudu bile düşecek ama oran veremem demiş)).Yazmaktan yorulmadı herhalde,Tl bir illüzyondur,topiğin adı bile olabilir aslında.
    Halen Burgan Güldüren de devam ediyorum,3.uzatmayı verdiler,arada bir kere İNG ,bir de TEB den yeniden hoşgeldin verdiler.Ancak 5.50 altına sarkarsa ,daha da hatta 5.18 telafuz edenler var,oralar görülür mü bilmem,biraz dolar almayı düşünüyorum.Vadeli için eğer iyi bir oran yakalanırsa 3,max. 6 ay bağlanabilir diye düşünüyorum.
    Chucky68 kim arkadaş ben hiç görmedim yazdığını.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Selamlar.
    O bir efsanedir...
    Mevduatcilarin che guevarasidir..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Her seyi anlatiyor...
    Fazla soze gerek yok.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Selamlar.
    Namı diğer 'Yeşil parkalı bebek'.
    Topiğin kurucularındandır,ama uzun süredir yok,bir ara geçen sene kısa süreliğine gelip gitti,umarım sağlığı yerindedir.
    Burada hala aktif yazan kidemliler var,hepsi tanırlar.
    Sn.Güneysu 'nun belki bilgisi vardır.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    O bir efsanedir...
    Mevduatcilarin che guevarasidir..
    Syg,
    Sn.Dudu ,sizin de hakkınızı vermek lazım ,bu süre de topikden hiç ayrılmadınız,sürekli canlı tutdunuz.

Sayfa 356/992 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •