Sayfa 106/999 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

*uysal: Raporda elektrik ve doğal gaz artışlarının enflasyona etkisi de inceleniyor

*uysal: Iktisadi faaliyet ılımlı bir toparlanma eğilimi sergiliyor

*uysal: Kredi büyümesi ikinci çeyrekte zayıf bir görünüm izledi

*uysal: Cari işlemler dengesindeki iyileşme eğiliminin sürmesi bekleniyor

*uysal: Piyasa faizleri tüm vadelerde geriledi

*uysal: Enflasyondaki düşüş eğilimi ve finansal koşullardaki kısmi iyileşmeyle birlikte ekonomideki kademeli toparlanmanın devam edeceğini öngörüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Arkadaşlar ben viop ve bes yatırımımı hesaplarımı kapatıp paramla Canada borsasından hisse almak ve Türkiye'deki bu kötü ortamdan uzak durmak ve gece yastıga kafamı koydugumda paramın emin ellerde oldugunu bilmek istiyorum.

https://m.tr.investing.com/equities/alamos-gold-inc

Bu şirket kaz daglarında altını bulan şirket bunun hisselerini almak istiorum ne yapabilirim ve tavsiyeleriniz nelerdir.

para varsa buralardan toplayin , dibi kimse bulamaz ; surdan mi burdan mi doner demeyin; ufak ufak yemlenin ihtiyarlar heyeti..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4. dolar şamar oglanına döndü yaww,s400 yaramadı buna,

akdeniz kurtarır bunu..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. konustugum tum sirket sahibi arkadaslarim gecen sene temmuz ayi cirolari ile karsilastirdiginda cirolarin net % 50 dustugunu soyluyor.
    dovizi bu kadar baskilamak sadece, zaten parasi olmayan , harcamayan, kesime etki eder.
    asil parasi olup piyasayi kalkindiracak,ev araba alacak adamin bankada ki parasi su an 7 lira ortalama ile dovizde.
    bu adamlara 5.5 liradan dovizlerini bozdurup ev araba aldiramazsiniz..ozel tuketim yaptiramazsiniz..

merkez bankasinin su an yaptigi baskilama olayi tuketimi ve dolayisi ile tuketimden gelecek vergiyi engelliyor.bu da butce acigi demek.butce acigini da ek vergilerle,zamlarla tamamladiklarinda yine basa donecegiz..

*uysal: Tl'de ima edilen kur oynaklığı mevcut rapor döneminde azaldı

*uysal: 2019 yılının ikinci çeyreğinde enflasyon gerçekleşmeleri, tüfea için daha belirgin olmak üzere nisan enflasyon raporunda verilen tahminlerin altında kaldı

*uysal: Yıllık enflasyondaki azalışta gıda, temel mal ve enerji grupları başlıca sürükleyici oldu

*uysal: Fiyatlama davranışına dair göstergeler bu dönemde bir miktar yukarı yönlü seyir izlese de arz yönlü faktörler ve ithalat fiyatları enflasyon görünümünü olumlu etkilemektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Bu arada ben dahada sanal döviz alıp DTH tutarsam viop oynarsam beni cümle alem öpsün :D

https://m.tr.investing.com/equities/...advanced-chart

2019 yılının başında ben DTH viop miop bu kumarbazlarla ugraşacağıma kanada borsasında bu şirketin hissesini alsaydım dolar bazında %100 kar edecektim bu yaşıma geldim Türkiyedeki bu kucak sistemini yeni anladım dahada kendimi kucaklatmam

*uysal: Enflasyon görünümünde talep kaynaklı aşağı yönlü riskler mevcut

*uysal: Rekabet gücündeki gelişmelerin etkisiyle mal ve hizmet ihracatı artış eğilimini sürdürdü

*uysal: Net mal ve hizmet ihracatının dönemlik büyümeye katkısının arttığını düşünüyoruz

Sayfa 106/999 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •