Sabırla bekliyoruz Endeks hisseleri %3-5 gidebilir Lıdfa yukarısı gitmesi kazanç oranımız çok daha iyi olacaktır
Sabırla bekliyoruz Endeks hisseleri %3-5 gidebilir Lıdfa yukarısı gitmesi kazanç oranımız çok daha iyi olacaktır
[QUOTE=armos;3637107]Sabırla bekliyoruz Endeks hisseleri %3-5 gidebilir Lıdfa yukarıya gitmesi aradaki farkı zamanla kapatacaktır
Crdfa, an itibariyle %9 artarak 1,47 TL. oldu. Hadi Lidfa , sıra sende , Göster büyüklüğünü.
Kardeş , ben bu hisseyi başkalarının gazıyla almadım. Çok araştırdım , inceledim , kıyasladım , öyle aldım. Sen buralara yeni damladın. Aklın varsa , Lidfa yı alıp, köşe olursun. Cardfa ile bunu , her yönden kıyaslarsan , aradaki farkı görüp , bu hisseye yapışırsın.
Tebrik ederim, kimsenin göremediğini görmüşsün. Akıl küpüsün. Ben bu hisseyi 1.5 yıl taşıyıp sattım. 7 lirayken de 15 olacak diyodu teşekkür ettiğin kişiler. Dikkatli ol. Sen daha yeni gidiyosun biz çoktan döndük o yollardan. Rumuzunda yazan şeyi kullan azıcık. Her yazılana inanma.
Cardfa , tüm verileriyle incelendiğinde , bizden daha düşük performansa sahip olmasına rağmen fiyatı defter değerine yaklaştı. Bizim de, onun gibi ,defter değerine yaklaşmamız için , 3TL. olmamız lazım. Orta ve uzun vadeli düşünüldüğünde hangisi alınır ? Üstelik , borsada, söktör ortalamaları önemlidir. Bu durum incelendiğinde Lidfa nın ne kadar ucuz kaldığı görülecek ve hisseye hücum başlayacaktır.
Yer İmleri