Sayfa 177/213 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Sayın Jamiryo kervn yorumu alsak.. Bir de tabi ki göltaş..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    KERVN için pek yapabileceğim bir yorum yok. d grubu. 3 5 kişi at koşturuyor bildiğim kadarıyla şirketle ilgili. bunda grafikten ziyade gelişmelerini takip etmeniz gerektiğini düşünüyorum. bu kağıtlarda grafik pek işe yaramaz. spk nın şirketle ilgili aldığı bir dizi önlemler var diye biliyorum. bu kağıtlarda çok dikkat etmek gerekir. güzel güzel süslenip ne olduğunu anlamadan şirkete ömür boyu ortak olursunuz, bknz transtürk. bir çok örnek var bunlar gibi...

GOLTS,

geçenlerde bir sıkışma var sert hareket olabilir demiştim. gerçekten de sert olarak yukarı yönlü hareket yaptı. fakat tutunamadı ve tekrar geri döndü. sıkışma yeşil çizgilerle belirttiğim zaman. tekrardan aynı fiyatlara geri döndü. bence bir istikrar yok. en azından 81 tl ler üzerinde tutunabilsin ki devamlılığı olan bir yükseliş trendine girdi diyebilelim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Burgato Yazıyı Oku
    Hocam etyat alabilirmiyiz

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    A grubu ama bana göre hikayeden bir A grubu kağıt. çok incelediğim bir kağıt değil fakat spekülatif olduğunu düşünüyorum. dikkatli olmanızda fayda var. şirket ortaklarını falan iyi incelemenizi tavsiye ederim...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

3. Hocam hayırlı akşamlar. Akenr, logo ve tknsa düşünceniz. Teşekkür ederim. Saygılarımla.

4. Jamiryo hocam ozkgyo hakkında kısa orta uzun vade yorumunuz nedir teşekkürler

C2105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    ASELS,

21,81 bandı üzerinde bence 23,30 ve 26,20 bantlarına hareket etmek isteyebilir. aralarda mutlaka düzeltmeleri olur.

KRDMD nin bilanço pek iyi değil gibi.
    1,30 desteğinde kapanmış pazartesi günkü hareketi önemli muhtemel noktaları işaretledim.
    Tskler hocam..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Jamıryo hocam Doğtaş kelebek ile ilgili tasarrufunuzu da paylasırsanız sevınırım...
    Sevgi ve slmlar ✋️

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. vakko ve eukyo düşüncenizi,birde halkbank güncel grafiğinizi alabilirmiyim hc.şimdiden teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Hocam hayırlı akşamlar. Akenr, logo ve tknsa düşünceniz. Teşekkür ederim. Saygılarımla.
    LOGO
    gelecek bilançosu önemli olmakla beraber kısa vadede bir düşüş trendinde gibi. 57,88 bandını kırıp düşüş trendini bitirebilirse tekrar yükselişe devam edebilir.

AKENR,
    bilançosu geçen sene ilk çeyreğe göre biraz zayıf gibi. muhtemel hareket noktalarını işaretledim.

TKNSA,

hafif bir toparlanma var gibi şirkette.
    yükseliş trendine de girmiş gibi. yalnız ortaklar ara ara satış yapıyorlar ona da dikkat etmek lazım.

Sayfa 177/213 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •