Sayfa 229/367 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. alyagmı aldı sonra sattıgına pek inanmıyorum arkadasım burada yanlızca imarla ilgili eksik bilgi paylaştın ben tamamladım özel idare imzalansa bile bir süreç var o süreçte onaylan kısma itiraz edile bilir mesela sanayi bakanlıgından onay geldi diye herkes sevindi sonra ne oldu orada son gün itiraz oldu il önce milete aldırdılar sonra kucaga bıraktılar gönül isterki bu hisse 5 olsun

2. alyagmı aldı sonra sattıgına pek inanmıyorum arkadasım burada yanlızca imarla ilgili eksik bilgi paylaştın ben tamamladım özel idare imzalansa bile bir süreç var o süreçte onaylan kısma itiraz edile bilir mesela sanayi bakanlıgından onay geldi diye herkes sevindi sonra ne oldu orada son gün itiraz oldu il önce milete aldırdılar sonra kucaga bıraktılar gönül isterki bu hisse 5 olsun Konu: ALYAG - Altınyağ
    kiliTTasi

3. Cinali ne tesadüfki sende alyag ve göz altı pazarında cirit atıyorunuz cinali arkadas senin iyi arkadasın zaten yatırm tavsiyesi degildir

4. Oblakbulut,

İmar işlerinde bir ay askı süresi var tabi ki. Bu süreçleri daha önce yazdık zaten.
    İlave bilgi için teşekkürler. Senden negatif bilgiler yanında pozitif bilgiler de bekliyoruz.
    Genel kurula katılmış olduğumuz Alyag tutanaklarında var. Oradan bakıp da iyi yakalamışsın.

Finali sattı ve artık bu hisseyi takibi de bıraktı sanırım. Çok çalıştı bu hisse in.
    Evet Cinali arkadaşım arada sırada da görüşürüz.

Sent from my iPhone using hisse.net

5. Oblakbulut hisse için öngörün nedir? Sen içeriden daha iyi bilgi alabiliyorsun.

Sent from my iPhone using hisse.net

6.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Gözaltında teknik çalışır mı bilmem ama 28 de boşluk oluştu malesef. Bakalım doldurmak isteyecek mi?
    29 oldu ama 28 yakmadı. Bu durumda boşluk kapandı mı emin değilim. 29-30 yapıp 29 kapatacak gibi duruyor şu an

7. ben kimseyi tanımıyorum yorumlarık kendi şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi degildir

8. Sayın kiliTTası,

bugüne bir haber yok sanırım. Önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz. Kapanış 30-31 olup 30 kapayacak gibi

Sayfa 229/367 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •