Külçe altın alıp evde yada kasada saklayalım o zaman..cok ilginç 6 ay önce bi arkadaş külçe altın nereden alayim merkez satıyor mu diye sormuştu..![]()
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Külçe altın alıp evde yada kasada saklayalım o zaman..cok ilginç 6 ay önce bi arkadaş külçe altın nereden alayim merkez satıyor mu diye sormuştu..![]()
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu yurt dışı para sokuyor desek ziraat bankasının turevde yazdığı 4.5 milyar TL zarar neden çıktı.
Her sabah 09.00 akşam 16.00 bu iki saatte istisnasız hergun standart sekilde adamlar dolar satıp duruyorlar yada yabancı yatırımcılar ne hikmetse hergun hep aynı saatte yatırım yapıyorlar.
ya te-le yi dışarı götürük
ordan dolores e şort basıyolarsa
:-)
olama mı?
mesela yani..
burdan tum kızlara : löp etlerinizi göstertçek kısalıkta şort geymeyüğüz, komik duruyo, tahrik değil...
5.50 seviyesinde güçlü bir alım talebi var, hükümet doların düşüşü için psikolojik bir zemin yaratmaya çalışıyor. Her şeyin normale döndüğü izlenimi yaratılarak dth'ların çözülmesi, tüketim talebinin artırılması temel hedef durumunda.
Ancak varolan güvensizlik öyle bir boyuta geldi ki bu hükümet gitmeden dth talebinin gerilemeyeceğini rahatlıkla ifade edebiliyorum. 5.50 altı seviyelere basarlarsa dolara olan talebin patladığını görüp şok olacaklar.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Standard and Poors, Türkiye'nin kredi notunu 'B+', görünümünü 'Durağan' olarak teyit etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri