Sayfa 229/999 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by albatros01 Yazıyı Oku
    Ben tabaka kullanıyorum. İçine istediğin kadar tütün koyuyorsun tabaka otomatik sarıyor üstten hazır şekilde çıkıyor. İçine vanilya ya da başka şeyler de katılabiliyor aroma niyetine ama ben katmıyorum ve slim filtre kullanıyorum daha zevkli.

En güzel içim bence çarşafla (arap kağıdı da diyorlar) sağlanıyor. Biz sigarayı zor bırakırız. Baksana en keyifli halini bulmaya çalisiyoruz

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sarmak ıcınde güzel dogru duzgun tütün yok ki mısır puskulu gibi dogramıslar ınce ınce sardın mı cekıyorsun duman gelmiyor.

2. dolartl (usdtry ) değerini önemli ölçüde etkileyen majör paritelerin
    [ (1) dolar endeksi (dxy) (2) euro-dolar (eurusd)
    (3) dolar-yen (usdjpy) (4) amerika-avustralya doları paritesi (usdcad)]
    haftalık grafikler üzerinden durumu için
    bknz: https://www.youtube.com/watch?v=5dw4ol-7wd0

Sigara zammının daha sonra baska seylere gelecek buyuk zamların habercesı olarak gormekteyım. Bir nevi milletin nabzını yokluyorlar. Benzine döşeme anlamında guzel bir zam yapabilirler.

Ahmetg Guest
    Sigara hicbirsey esas hisse.net bagimlilik yapiyor

Akciger kanseri yapmiyor ama insallah beyin kanseri olmam

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, İstanbul-İzmir otoyolunun geçiş tarifelerini açıkladı.
    Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açılması planlanan İstanbul İzmir otoyolunun geçiş ücretlerini açıkladı.
    Erdoğdu'nun verdiği rakamlara göre bir otomobilin İstanbul'dan İzmir'e gidiş dönüş ücreti 500 TL'yi aşıyor.

Not: Geçiş ücreti kaç paket sigara yapıyor? İçenler hesaplar artık.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    camel cıgaranın camel oldugu sıralar mendırege vuran dolunay ısıgınde bira fıstık ve camel ne giderdi beee gunumuz parası ile o zamanda bira 2.5 tl idi 10-15 tl guzel bir gece gecirebiliyorudun arkadaslarla yaz gecesı muhabbeti ile
    Simdi bir sigara 2 bira bir de cips aldin mi 50 tl tutuyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Altın arz'ı konusunda belki bir fikir verir.

Barrick is on track to produce five million ounces of gold in 2019. All things being equal, every additional US$100 per ounce in the price of gold adds US$500 million to the bottom line.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Altın arz'ı konusunda belki bir fikir verir.

Barrick is on track to produce five million ounces of gold in 2019. All things being equal, every additional US$100 per ounce in the price of gold adds US$500 million to the bottom line.
    2019 yılında sadece 5 milyon ons altını sadece bu şirket çıkarıyor.

Hani bilen bilmeyen yazar ya arzı kısıtlı diye.

Sayfa 229/999 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •