Sayfa 583/682 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

Günaydın olsun ve teşekkürler sn. kwon 3 paylaşımınız ıçın.Sabırla sürecın ıçerısınde kalmaya devam

2. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yine salakça hareketlere devam ettiği için bu hisseyi almamaya karar verdim bu karar sadece beni ilgilendirir yukarıdan maliyetlenenlere Allah kolaylık versin hedefim 1 kurucu daha alıp kenara atmak kolay gelsin

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BAYBASAT Yazıyı Oku
    Yine salakça hareketlere devam ettiği için bu hisseyi almamaya karar verdim bu karar sadece beni ilgilendirir yukarıdan maliyetlenenlere Allah kolaylık versin hedefim 1 kurucu daha alıp kenara atmak kolay gelsin

Aynen, elimde 4 tane var bir tanesini satmak istedim 17250 gönderdim eşleşmede son saniyede 17200 çeken veren oldu ve elimde kaldı ideneyin göreceksiniz aktif alıcı varken o anki fiyata yazın son saniyede eşleşme fiyatını aşağı çekiyorlar açıkçası durum sıkıcı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Aynen, elimde 4 tane var bir tanesini satmak istedim 17250 gönderdim eşleşmede son saniyede 17200 çeken veren oldu ve elimde kaldı ideneyin göreceksiniz aktif alıcı varken o anki fiyata yazın son saniyede eşleşme fiyatını aşağı çekiyorlar açıkçası durum sıkıcı

Tek hane olsa bile almam çok iğrenç bir durum oldu 20 bin üzeri sabitlendi hissi verdi günlük 2 lotla bu seviyelere çekti grubun lot toplama gibi bir çabası yok benim de almaya niyetim yok 1 kurucu daha alırım defteri kapatırım

7.  Alıntı Originally Posted by BAYBASAT Yazıyı Oku
    Tek hane olsa bile almam çok iğrenç bir durum oldu 20 bin üzeri sabitlendi hissi verdi günlük 2 lotla bu seviyelere çekti grubun lot toplama gibi bir çabası yok benim de almaya niyetim yok 1 kurucu daha alırım defteri kapatırım

Açıkçası yeni alış pek mantıklı değil hisse güçsüz duruyor bir haber takviyesi şart

8.  Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Açıkçası yeni alış pek mantıklı değil hisse güçsüz duruyor bir haber takviyesi şart

Tüm bu hareketleri bizzat kendisi yapıyor bir cepten diğerine durum bu iken meze olmamak gerekir bence asıl niyeti 14 e tekrar basmak ancak çekindiği için 16500 civarından korkutuyor onu da bir korkutan çıkar elbet

Sayfa 583/682 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •