zihnimi kurcalayan bir soru var.1-2 hafta öncesine kadar bu hisseden adam olmaz bir cacık çıkmaz diyerek ona buna sataşanlar bugün mavi boncuk dağıtıyor.2 hafta da ne değişti böyle oldu.yok çok sağlam bilginiz varsa alalım yarın bir 200 bin daha yoksa yine birilerinin 34-35-36-37- den aldıklarını 43-45 aralığından satma çabası mı?inanın anlamakta zorlanıyorum......
Estağfirullah neremiz zeki.? zeki olsaydık varımızı yoğumuzu bu kara yüreklilere kaptırırmıydık Ertem Bey.sizi dinlemeye karar verdim)
siz yine iyimişssiniz.alıp vermişssiniz.biz 5-10 kişi tapusunu,nikahını aldık) kovırem gitmiır
)
Kendi adına alacak meselesinin çözümü olan genel kurulu bekliyorum tarihi belli olmuş henüz kapa düşmedi. Genel kurulda alınacak kararlar bunun için bir milat. Yok adam akıllı kararlar alınmaz piyasa ikna edilemez ise genel kurula rağmen bu hisse uzun vadede bir yere gelemez...
Zaten şirket adına olumlu haber alınacaksa başta spek ve içeriden bilgi alabilen ağalar varsa istesekte istemesekte gider zaten... 25 mayısa kadar hisse fiyatı ve hacim genel kurulun habercisi olur...
Yok aynı taş aynı hamam olursa benim bu hisse adına kısa ve orta vadede umudum kalmaz... hareket yapacak ise zaten 3 _ 5 kuruş olmamalı 43 _ 45 olması için bile illa mükemmel bir harekete gerek yok...
Tahminim işlerin yoluna gireceğine dair net kararlar alınırsa ne ala zaten hisse gider yoksa 3_ 5 kuruş artması dediğiniz gibi burada birilerinin elindekini boşaltma çabasından öteye gidemez...
Yarından itibaren bu bir hafta hacim + takas dökümü net fikir verecek...fiyat düşse de çıksa da genel kurulda alınan kararları görmeden zaten çıkmam...
Inşallah bunda süre bekledigimize değen patronun taşın altına elini soktuğunu gördüğümüz bir toplantı olur. Beklemekten başka çare yok bir ay bile değil...
ben hep buradaydım) giriş yapmadan okuyordum.tam yazayım dedim şifremi hatırlayamadım.5-5 denemeden sonra buldum. inşaallah hepimiz kazanırız.en çok da kardeşim için istiyorum.ancak 36-37 den girenler 42-45 satacak olsa adamlar bizim 2 yıla yakın yapamadığımızı yapmış olacaklar
) borsa lanet bişey bizim memlekette.hele bide küçük yatırımcıyı avlayan çakallar.patronlar,spekler,manipülasyon yapanlar.ama bir şey öğrendim. mynet e bakıp,yorumlara bakıp, sakın ha yola çıkmayın.bu hafta güzel olur inşaallah.ne olursa olsun benim bu şirketten alacağım var...
admin ben yeni üye değilim)
Yer İmleri