Sayfa 684/946 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Üç ay önceki sabıkalı lotlar mi bunlar acaba kim kime devretti

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Burası da taban yapımı için kullanılan lar olsa gerek

3. Asıl sorun burda ne kadar bist te cakal varsa işlem yapıyor gibi anlaşılan antrenman var bakalım maca ne zaman çıkacak lar .... içimdeki kötü his burda cok çok açık ci şöyle açıkci böyle duyacaz

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Burayı kesinlikle okuyor, taşşak geçtiğimizi gördükçe sinirlenip kağıda basıyor, ha hahahahahahahahaha
    Hissenin Düşmesini takmıyorum.. bu şişko mutant turtle ailesi stres topu gibi geldi bana.. rahatlatıyor insanı şişko toplar

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Ek 22964
    Surata bakın
    Baktıkça gülüyorum.. güldükçe bakıyorum.. beni rahatlatıyor.. mazlumun toplucası.. bana mazlumu getirinnn

6.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    yılların çok uzun yılların ismi ..inşaat piyasasının alameti farikası yılmaz gitti .yerine şişko*geldi .vah vah vah..
    sevdi bu lakabı .
    .1920 lerin amerikasında vardı ,, kafada fötr şapka eski bi pardösü , bide ağızda puro ..yamuk italyan nursuz suratlı tiplerdi ..ne tiplerdi o mafyalar filmlerde yaşıyoz ..ruhsuz tipsiz hepsinin bi lakabı vardı .....
    ben geçen hafta yazdım .75 lerden mal dayıyo diye..**şişko .8 lerden müşteri bulamaz kademe aşşaaa aldı bide bak uçuyozz koşş havası ...
    yalnız bu ağlak surat emrah bakışlı yönetici yok epeydir borsagümden**gaz veremiyo korktu ..iyi soydular kombine milleti ..borsagümden **araştırılıcaktır .**bu gazları nassı ve neden verdi ..kombine ..ne aldı..ne karşılığı yani**
    neyse Allah kolaylık versin ..artık memleektin bi şişko su var..
    yılların yılmazı gitti .şişko *sevdi .demek ...
    Bu işlerin önemli bir ayağında “her zaman yatırımcı haklarını koruyan, hep yatırımcının yanında olan borsa gündem” !!

Şişkogillerle iyi bir düzenek kurdular. Şişkogilleri öve öve yere göğe sığdıramadılar her gün yazdıkları seri seri yazı dizileriyle.

hans Guest
    -Size bir bilmecem var çocuklar.
    - haydi sor, sor.
    - azgın teke ve domuz mutantıdır
    - acaba kimdir? Şimdi buldum
    Şişko.. şişko.. şişko

8. Domuz suratlı spek

Sayfa 684/946 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız