Sayfa 396/999 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Suudi arabiyada olan radikal değişimlerin temel sebebinde abdnin eksen değişikliğini doğruluyor.
    arap lar derken katar ı kastetmiştim..

The question now is - what was Erdogan's quid pro quo here.

Evet mesela bu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dün Denizli Bozkurt'taki depremden sonra ağır hasar gören konutların yerine devlet tarafından 150 konut ve bir adet cami yapılacağını Bakan Kurum bildirdi...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...yoruz-41298438

Deprem'de cami yıkıldı mı bilmiyorum.

Neyse. Konu o değil.

Malum devlet vatandaşın evlerini deprem sigortası yapması için didinip duruyor.

Ağır hasarlı o evlerden kaçı deprem sigortasını haiz acaba?

Madem ki depremde yıkılan binaların sigortalı olup olmadığına bakılmaksızın devlet tarafından yapılacak o zaman niye sigorta masrafına katlanalım.

Daha da ilginci şu: Devlet daha önceki depremlerde sigortalı olan binalara hiç yardım yapmazken, sigortasızlara ev kira yardımı yaptım.

Bu nedir yahu.

Biri bana açıklasa?

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dün Denizli Bozkurt'taki depremden sonra ağır hasar gören konutların yerine devlet tarafından 150 konut ve bir adet cami yapılacağını Bakan Kurum bildirdi...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...yoruz-41298438

Deprem'de cami yıkıldı mı bilmiyorum.

Neyse. Konu o değil.

Malum devlet vatandaşın evlerini deprem sigortası yapması için didinip duruyor.

Ağır hasarlı o evlerden kaçı deprem sigortasını haiz acaba?

Madem ki depremde yıkılan binaların sigortalı olup olmadığına bakılmaksızın devlet tarafından yapılacak o zaman niye sigorta masrafına katlanalım.

Daha da ilginci şu: Devlet daha önceki depremlerde sigortalı olan binalara hiç yardım yapmazken, sigortasızlara ev kira yardımı yaptım.

Bu nedir yahu.

Biri bana açıklasa?
    Aslında o sigorta ayrı bir soygun.

Eğer depremde ev şu kadar hasar görürse, yapıldığı yılın fiyatları ile şu kadar öderim diyor.

Ev tamamen elden çıktı, bu defa ev ne zaman yapıldı, 1998 de, o günkü maaliyetle buyur 38.000 TL. diyor.

Sen istediğin kadar de, benim evim 300 bin TL.ydi de.

Yoksa halkın ihtiyarına bırakılsa alırmı böle sigorta.

Bu yüzden zorunlu.
    Son düzenleme : Tinaz; 09-08-2019 saat: 16:58.

5,50 oldu coştu gidiyor.

[emoji23]

Akıllı geçinen kurnazlara prim verilen ülkede sistemi bozmak için olağan üstü bir çaba örneği daha. Dask yaptıranlar enayi yerine konuluyor. Üstelik yaptırmayanların yüküne ortak ediliyor.

6. DASK işi çok iyi niyetle ve doğru bir yöntemle başlamıştı. Her konunun açık noktalarını bulmakta usta olan necip milletimiz, bu konuda da kendini aşmayı başardı. Devlet dediğimiz devasa aygıt ( örgüt ) çökmüş olmalı ki ; suçluyla değil şikayet edenle - çalanla değil çaldıranla - dövenle değil dövülenle - kurala uymayanla değil uyanla uğraşılıyor. Ben bu konuda binlerce örnek yaşadım. Her defasında zararlı çıktım. Şimdi kendimi eve kapattım. Toplumdan uzak duruyorum, zorunlu olmadıkça resmi kurumlara uğramıyorum. hatta kapıya gelenlerle bile açmadan muhatap oluyorum.
    Adamın ağzını burnunu kırmışlar, yerde yığılmış kanlar içinde polis, ambülans çağırdım başıma gelmeyen kalmadı. Üst katımda garip yalnız yaşıyor sandığımız rojin kızımıza masa-sandalye, yatak- yorgan yardımı yaptık, 3 hafta sonra lüks araçların biri gelip diğeri gitmeye başladı ve kızın aslında aile apartmanında film çevirdiği ortaya çıktı. gece 04' de kızı bıçakladılar dana gibi böğürüyor yine duramadım polis, ambülans..... ertesi gün kendimi savcının karşısında buldum. Bu ülkeye de insanlara da bazen '' yansınlar'' diyorum , lakin sakinleşince herkes kötü olamaz mutlaka düzelecektir, iyiler galip gelecektir diyerek avunuyorum.

7. Kısada tobo olusumu var ama karsida da dth var tobo mobo hikaye vuruyor kafasina paso

8. Kişi titiz ve dürüstse her türlü melanet O' nu bulur. Çünkü, gördüğü yanlışı düzeltmeden duramaz, neme lazım deyip geçemez. Mesela , ekşi sözlük ve şikayet var sitelerine bakınız. Her kurum deli dumrul olmuş gibi. Tedaş abonelik kapatıyoruz ( sattığımız evin ) ertesi gün yeni sahibi abonelik açıyor. benim depozitomun 10 gün içinde yatması gerekirken 1 ay oldu yok. Neden yatmadı diye sorunca '' saha elemanlarımız sayaçları ayda bir okuduğundan, sizin sayaç okunacak, borç varsa güvence bedelinden düşecek geri kalan yatacak '' dediler. peki o zaman bu açma - kapama bedeli neden kesiliyor, hususi benim sayaca giden olmadığına göre dediğimde '' bu durumu üst yönetim bilir, biz çalışanız '' diyorlar. ne yapacağız, hangi bir yeri düzelteceğiz. Herkes düzenini kurmuş.
    Mahalledeki taksi durağı bile benim telefonu engellemiş. Taksi göndermiyor. Nedeni, onların istediği yolu kullandırmadığım, kendi istediğim kısa yoldan gitmeye zorladığım için. Kadı meselesi....

Sayfa 396/999 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •