Originally Posted by Egeli Çok değil bir kaç ay önce 3’ün altında faiz öneriyordu birden yükseldi çözemedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi TL'ye ihtiyacı vardır, TCMB'den doğrudan borç almaktan daha ucuza swap işlemiyle döviz karşılığı TL alınabildiği yorumları var.
vov faizi de 19,50 ye düşmüş.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by turali vov faizi de 19,50 ye düşmüş. salı günü vade dönüşüm vardı düşebilir diye 21 den pazartesi hesabı açtım 89 gün 21 den gidiyorum.
Originally Posted by turali vov faizi de 19,50 ye düşmüş. Ppk'dan sonra 24 23 21.50 21 20.50 20.25 ve 19.50 ye düşürdüler. Bu değişim hızına yetişmek imkansız. İyice cılkı çıktı bı mevduatların.
Originally Posted by gundwane QNB finans bugün 3.60 dolar faizi teklif etti 182 gün ve üzeri 3.65 dendi.. Bilginize.. İlgilenen var mı bilemeyeceğim ama.. Dolar faizi düşmemiş pek İki ay öncede Finansbank 3.65 vermişti Denizbank 3.80di
Vur dediler enpara resmen öldürmüş TL faizleri
Originally Posted by aydinc Vur dediler enpara resmen öldürmüş TL faizleri bence enparaya kilit vurup gitsinler. şubeden düşük faiz veren bi yerin ne anlamı var? böyle bir projeyi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. kapansa şaşırmam.
Originally Posted by gundwane QNB finans bugün 3.60 dolar faizi teklif etti 182 gün ve üzeri 3.65 dendi.. Bilginize.. İlgilenen var mı bilemeyeceğim ama.. yeni giriş mi temdit mi?
Forum Rules
Yer İmleri