Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7989 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    risk almadan getiri olmaz..

zaten paranın hepsi ile değil ve kademeli ve temkinli diye altını çiziyorum..fırsatlar çıktığında..

zarar etme olasılığı her zaman var.. onemli olan masada kalabilmek.. ve kar ne kadar normalse zarar da o kadar normal..

sürekli kar etmek mümkün değil.. zararlı işlemleri yönetemeyenin zaten mevduattan şaşmaması lazım..
    Sürekli kar etmenin mümkün olduğu borsalar var. TSX gibi.

Adam AYDA , 3 AYDA ne kadar nakit kar payı vereceğini açıklıyor, öyle alıyorsun.

Dememiz o ki, bu Bist hiç kimseye kuruş kazandırmıyor.

Geçen yazdım, PAGYO diye bir hisse var, ana sözleşmesinde, ettiği kar'ın %75 ini dağıtır diye madde var.

Adamlar dağıtıyorda. Örnektir, bunu alın diye bir tavsiyemiz yok, olamaz.

Eğer mevcut kurallar içinde bu mümkünse, diğer kar eden firmalar da bunu yapsın, yapmıyorsa almayalım.

Sen her yatırımcıdan uzmanlık gerektiren işler beklersen, o borsa borsa değil, kumarhanedir.

Ayrıca dolar konusunu artırmak adına değil, eldeki nakiti korumak adına tutuyor çoğunluk.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sürekli kar etmenin mümkün olduğu borsalar var. TSX gibi.

Adam AYDA , 3 AYDA ne kadar nakit kar payı vereceğini açıklıyor, öyle alıyorsun.

Dememiz o ki, bu Bist hiç kimseye kuruş kazandırmıyor.

Geçen yazdım, PAGYO diye bir hisse var, ana sözleşmesinde, ettiği kar'ın %75 ini dağıtır diye madde var.

Adamlar dağıtıyorda. Örnektir, bunu alın diye bir tavsiyemiz yok, olamaz.

Eğer mevcut kurallar içinde bu mümkünse, diğer kar eden firmalar da bunu yapsın, yapmıyorsa almayalım.

Sen her yatırımcıdan uzmanlık gerektiren işler beklersen, o borsa borsa değil, kumarhanedir.

Ayrıca dolar konusunu artırmak adına değil, eldeki nakiti korumak adına tutuyor çoğunluk.
    ben öyle alakasız kagıtlarda hiç işlem yapmam.

isctr, kchol, eregl, sise vb kagıtlar.. 5-6 tane.. bu kagıtları anlarsan çok güzel getiri elde etmek mümkün.. doların hareketleri ile beraber.. dolar bazında.. ama haberlerini, yatırımlarını takip etmek lazım.. ciddi bir iş.. resmen bir iş aslında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

ben öyle alakasız kagıtlarda hiç işlem yapmam.

isctr, kchol, eregl, sise vb kagıtlar.. 5-6 tane.. bu kagıtları anlarsan çok güzel getiri elde etmek mümkün.. doların hareketleri ile beraber.. dolar bazında.. ama haberlerini, yatırımlarını takip etmek lazım.. ciddi bir iş.. resmen bir iş aslında..
    Yahu yazdım ya, bu kağıdı örnek verdim diye.

O kağıtta işlem yap demedik, adam, nakit kar payını açıklıyor ve ödüyor dedik.

Bu seçtiğin hisselerle de hiç işim olmaz ayrıca.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yahu yazdım ya, bu kağıdı örnek verdim diye.

O kağıtta işlem yap demedik, adam, nakit kar payını açıklıyor ve ödüyor dedik.

Bu seçtiğin hisselerle de hiç işim olmaz ayrıca.
    işlem yapın demediğinizi biliyorum.. kendi düşüncemi söyledim.. yanlış anlaşıldı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

alakasız kagıt derken.. ülke politikalarına ve haber akışına tepkisi bağlamında.. eğer kagıt ülkedeki olaylardan ve haber akışlarından etkilenmiyorsa sadece kendi kendine hareket ediyorsa ilgi alanım dışında..

volatilite bu işin temelinde olmalı.. ve volatiliteyi kullanarak uygun zamanlama ve maliyet ile dolardan hisseye ve hisseden dolara geçişleri yapmak.. yabancıların yıllardır yaptığı bu..

işlem yapın demediğinizi biliyorum.. kendi düşüncemi söyledim.. yanlış anlaşıldı..
    Pardon o halde.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •