İlerinde bir bedelli daha olursa “borsa gündem” devreye girer. Adamları öve öve bitiremezler yere göğe sığdıramazlar tekrar. Her gün yazı dizileriyle saçını yatırımcılar için süpürge eden vefakar cefakar patronlar, borsanın Robin Hood ları diye yaldızlayıp dururlar her gün![]()
Sanki bana 5M kâr açıklayacak şişko domuzlar gönder gelsin bilançoyu..Nasılsa her türlü taklayı atıp zarar yazmışsınızdır.Spekülatif hareket yaptı diye adamı yakalanır laf olsun diye ceza ama şişkolara birşey olmaz.Birileri de çıkıp bunları denetlemiyor ya diyecek birşey yok..İnşallah bizden alıp yediğini paralar yedi sülalenden çıkar..ytd..
1prometheus said:
Bugün 10:26
İlerinde bir bedelli daha olursa “borsa gündem” devreye girer. Adamları öve öve bitiremezler yere göğe sığdıramazlar tekrar. Her gün yazı dizileriyle saçını yatırımcılar için süpürge eden vefakar cefakar patronlar, borsanın Robin Hood ları diye yaldızlayıp dururlar her gün keşke borsa gündem haber yapsa gene.geçen haber yapmaya başladığında kağıt 1.30-1.40 Lara gelmişti haberler zirvesindeyken geldi küçük yatırımcıya itelediler buralarda haber bekleme
Kağıt tamamen hacimsiz, kanunsuz yollar ile kağıt üzerinde manipülasyon ve spekülasyon yapan şişko domuzların insafına kaldık
Tekrardan yazıyorum, şişko domuz diye kağıt üzerinde kanun dışı oyunlar ile hareket yapan kim ise ona diyorum
ne güzel O,rtaçağ Ç,ocuklarının hisselerini taşıyoz endeks iniyo çıkıyo hiç umurunda değil ********lerin,ama sizde değil kabahat sizin gibilerin hissesini alanda kendi payıma tabi belki halinden memnun olanda vardır,poltk 37 liraydı ben kalktım bu hisseyi aldım şimdi poltk 64 lira![]()
Yer İmleri