Sn.Human çok teşekkürler... Bu da sizin güzel bakışınız, güzel tavrınız, hüsnü samimiyetiniz...
Size kredim her zaman sonsuzdur.. Dalabilirsiniz,size boynum kıldan incedir.... Krediniz bende sonsuzdur...
Siz TROL deseniz dahi kabulümdür, kendimi sorgularım..
Bu arada bazı yazıları buraya yazıyorum, malum başlığa yazmıyorum...
Sn.Human 5,71 TL den üzeri 3 kapanış yaparsa USD'ın yönü yukarı olacaktır... Yeni fiyatlamaya girmiş demektir... Lakin ekonomiden ziyade uluslararası siyaset 5,71 üzeri kapanışları etkileyecektir...
Bugün TL mevduatların da da bir 150 bazlık ani indirim oldu...
Hayırlısı... Ben 5,44 den aldıklarımı 5,61 ve 5,71 den sattım... Geriye düşerse 5,55 den alıcıyım....
Kısmet...
Beni bilirsiniz SNHUMAN, 5,71 üzeri USD giderse BIST te fırsatları kollarım.... Borsa 10-20 kademeyi bazen bir günde verir, sende biliiyorsun...
Sağlıcakla, eski dostum...
Bol kazançlar dilerim....
Bu başlığa ilk yazım çünkü dövizin uzun vadeli yükseliş trendinde olduğunu, yükseliş trendindeki ivmenin daha da artacağını düşünüyorum. Yani farklı düşünüyoruz. Bu nedenle, polemik olmaması için yazmadım.
Siz de diğer başlığa yazmıyorsunuz, düşüncelerinizi burada ifade ediyorsunuz.
Troller için ağır yazılar da yazdım ama sizi hiç bir zaman troll olarak düşünmedim, çünkü diğer başlığa gelip, dolarda pozisyon alanlara karşı psikolojik bir savaş açmadınız, hakaret etmediniz. Benim ağır sözler söylediğim kişiler bu ruh hastası tipler. Gelip te efendice düşüncesini yazanlar değil.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Selka yazılarınızı ve videolarınızı zevkle okuyor ve izliyorum teşekkür ederim
Benim yatırım anlayışım spotta xau usd, xag usd, gbpusd, eurusd şeklinde takılıyorum
Yani asla tuvalet kağıdı ₺ ye geçmiyorum
Tlye geçmeme sebebim gerçek enflasyon enaz % 50 kerizmiyim abi. En kralı döviz altın gümüş arası parite kafam rahat yıllık hedefim % 30 kar dolar bazlı. Kafam rahat.Abi sana saygım sonsuz. sence doğru yapıyormuyum?
Konunun netlik kazanmış olmasına çok sevindim.
Saygılarımla.
Son Not: Diğer başlıkta dolarda düşüş bekleyen ve düzgün yazan bir arkadaşa cevaben diğer başlıkta yazdığım yazıyı da eklemek istedim.
Bol kazançlar dilerim.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu alıntıladım cünkü bu sayfadaki en son yazımmış![]()
jas el mine gercekten saygıdeğer bir kişi forumda cok eskiden tanırım, atışma tarzında yanlış anlaşılmalari okuyunca yazma gereği duydum.
selka hocamız bu yazımı hatırlamıştır. bir ay kadar önce idi
kendisi bu poz.u daha sonra 5.78 lerden kapattığını yazmıştı. tabii ben kapatmadım (5.62 maliyet ) sonra pişmanlığım oldu cünkü 5.48 lere düştü, tabii bu esnada sn. selka 5.4x lardan tekrar aldığını yazdı.
bu kişiye trol diyen adam meyva veren ağacı taşlıyor derim.
daha eski tradelerini yazmıyorum bile
başarılarının daim olması dileğiyle
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri