Originally Posted by
gunslinger
Şuanki yönetimle bu olmaz..Önümüzde döktaş örneği var, şirket yabancıda iken, yıllarca 3-5 aralığında süründü KÂrlar kayboldu..yabancı satıp gittikten sonra 25 lira oldu...Ama orda finlandiyali sahibi zor duruma düşünce çıkmak zorunda kaldı..burda ne gibi bir gelişme ile satarki..süt veren inek sonuçta...Üstelik sahibi yıllardır baskılayıp toplamış hisseyi, belki yıllarca baskılayıp kottan çıkma düşünceside olabilir..
Hocam kottan çıkması için %98 olması lazım, ben bile toplaya toplaya hatırı sayılır bir yüzde edindim. E burada tee 2009 daki sermaye arttırımlarına 2.5 tl maliyetle katılan arkadaşlar var onlarda kim bilir ne kadar hisse var. Hal böyle iken adam hissesini 1 tl 0.5 kuruş yaparak beni ya da o yıllardır beklemiş olan kemik ky arkadaşları gönderemez ki buradan. Kottan çıkmak mı istiyor çeker 4 dolara zaten herkes o saatten sonra satar çıkar. O da hisselerini piyasadan çıkarır. Ama şahsen bunu yapacağını düşünmüyorum, öyle toplu ki kendi yukarı çekip sadece %10 unu geri salsa çok yüksek bir kar elde eder, yoyo gibi oynar bir tahtayı 50 kere satar parasını alır, böyle bir membada kottan niye çıksın, bunlarınkisi aç gözlülük en büyük parsayı kazanma çabası.
Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.
Yer İmleri