Artan

47,80 9.99 13:46
48,46 9.99 13:46
16,73 9.99 13:46
32,26 9.95 13:46
57,65 9.91 13:44
Artan Hisseler

Azalan

247,50 -10 12:55
72,90 -10 13:46
261,00 -10 13:46
32,62 -9.99 13:46
8,38 -9.99 13:46
Azalan Hisseler

İşlem

7.059.963.485,00 13:46
4.851.455.210,75 13:46
4.277.557.595,30 13:46
4.229.814.434,41 13:46
3.497.566.837,66 13:46
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3732 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Ben de Tire alırken bunu gördüğüm için alım yaptım. 2009 den beri kanalı daralıyor ve sıkışıyor, bunun nereye kıracağı çok açık, 10 sene boyunca gerilmiş bir lastik bırakılınca nereye gider? 4 dolarlar makul gibi, güzel temiz bir çanak çalışması olur ... 22tl ye

Grafiğe bakın ve söyleyin, bir 10 sene daha var mı? Yok değil mi, bunu çocuklar bile görür.. işte o yüzden kaç olduğuna gün gün bakıp gerilmeyin, bırakın Mondi takla atsın kıvransın dursun... biz doğru yerdeyiz.
    Şuanki yönetimle bu olmaz..Önümüzde döktaş örneği var, şirket yabancıda iken, yıllarca 3-5 aralığında süründü KÂrlar kayboldu..yabancı satıp gittikten sonra 25 lira oldu...Ama orda finlandiyali sahibi zor duruma düşünce çıkmak zorunda kaldı..burda ne gibi bir gelişme ile satarki..süt veren inek sonuçta...Üstelik sahibi yıllardır baskılayıp toplamış hisseyi, belki yıllarca baskılayıp kottan çıkma düşünceside olabilir..
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

2.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Şuanki yönetimle bu olmaz..Önümüzde döktaş örneği var, şirket yabancıda iken, yıllarca 3-5 aralığında süründü KÂrlar kayboldu..yabancı satıp gittikten sonra 25 lira oldu...Ama orda finlandiyali sahibi zor duruma düşünce çıkmak zorunda kaldı..burda ne gibi bir gelişme ile satarki..süt veren inek sonuçta...Üstelik sahibi yıllardır baskılayıp toplamış hisseyi, belki yıllarca baskılayıp kottan çıkma düşünceside olabilir..
    Hocam kottan çıkması için %98 olması lazım, ben bile toplaya toplaya hatırı sayılır bir yüzde edindim. E burada tee 2009 daki sermaye arttırımlarına 2.5 tl maliyetle katılan arkadaşlar var onlarda kim bilir ne kadar hisse var. Hal böyle iken adam hissesini 1 tl 0.5 kuruş yaparak beni ya da o yıllardır beklemiş olan kemik ky arkadaşları gönderemez ki buradan. Kottan çıkmak mı istiyor çeker 4 dolara zaten herkes o saatten sonra satar çıkar. O da hisselerini piyasadan çıkarır. Ama şahsen bunu yapacağını düşünmüyorum, öyle toplu ki kendi yukarı çekip sadece %10 unu geri salsa çok yüksek bir kar elde eder, yoyo gibi oynar bir tahtayı 50 kere satar parasını alır, böyle bir membada kottan niye çıksın, bunlarınkisi aç gözlülük en büyük parsayı kazanma çabası.
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Bu yönetimle de olmaz, bu şirketle de olmaz. Bunun için de borsada at koşturamamaya ve saçma sapan bilançolar yayınlayamamaya başlamaları lazım. Böyle aleni hortuma devam edememesi lazım. Bunun için ise SPK'nın Vergi Dairesi'nin Maliye'nin birilerinin el atması lazım. Bunun için ise ısrarla şikayetlere devam etmemiz lazım. Elbet sesimiz duyulacaktır. Ondan sonra satar gider, hatta belki bazıları kodese girer ve kurtuluruz. Sonra Allah'ın izni ile değerine gelir bu hisse.

Ama ben 11 sene tuttum bu hisseyi ve Gavur Mondi'ye 1 tane hissemi ÖLSEM satmam.
    Ytd.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •