Bence bu tahtadaki eski elemanlar.Tehlikeliler.Maliyetlensin gitsin diye yukardan mal verdim.Taþýyamadý geri geldi...
Günlük AKD paylaþayým...
![]()
Bence bu tahtadaki eski elemanlar.Tehlikeliler.Maliyetlensin gitsin diye yukardan mal verdim.Taþýyamadý geri geldi...
Günlük AKD paylaþayým...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
yorumsuz...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Þimdi haftaya buna benzer bir harekete BÝST sorar ''hayrola'' der? Hanýmefendi de klasik þu cevabý verir. ''Kamuya açýklanmamýþ olaðan dýþý bir durum yok der''
''Yersen''
....Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
Ben tam olarak bilmiyorum ama belki de olabilir....Bu þekilde basýnda bir haber oldu...Ben daha ziyade yeni bir yatýrým (fabrika) açýlacaðý þeklinde duyum aldým. Belki de bir satýnalmadýr. (Mondi Grup biraz kredi saðlasýn bakalým...Hortumu kesse yeterli aslýnda...)
Fakat doðruluðu konusunda net bir bilgiye sahip deðilim...Dedikodu insaný gençleþtirir...
...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Sayýn Entrika yeni fabrika almasý veya kurmasýnýn yatýrýmcýya ne gibi faydasý olabilir.Mevcut fabrikalarda zarar açýklamayý adet hâline getirmiþ ard niyetli bir yönetimle karþý karþýyayýz bu beni biraz tedirgin ediyor. Þirket kurumsal fakat niyet bozuk.
Yer Ýmleri