Daha öncede yazmıştımama bunlar benim ufaklıkların isimleri.. Bende çok iyi sayılmam teknikte, kendimce birşeyler çabalıyorum.
Daha öncede yazmıştımama bunlar benim ufaklıkların isimleri.. Bende çok iyi sayılmam teknikte, kendimce birşeyler çabalıyorum.
Güzel Soru..,,
Sn. Texasradikal ve Ordinary çok teşekkürler. Ellerinizden öperler.
MLS35 yazınca abla diyenler oldu bir ara o yanlışı kaldırmak için ufak bir hatırlatma idi.
Eğer pazartesi aşağı sallamazsa yine..,, Tire bu ya %1 bile olsa bunu yapma ihtimali var. %100 gözümle 2 Tl. geçtiğini görmeden çıkmam zaten. Çok taşıttı 6 aydır. Bir an önce başka ucuz kağıt bulabilirim diye de düşünüyorum..
Yatırım kapsamı danışmanlığı kapsamında değildir,değerlendirmeyiniz.
71 milyon hacim bu kağıt için az buz bi rakam değil 65000 lotun 52500 lotunu sattım 1.55 aşağı gelir diye gelmedi kalan lotlar bizimdir o ayrıda bu hissede bu hacim oldu ise korkmaya gerek yok bu hacimle öbür hafta 2 gün daha yaparsa bir şeyler var demektir. son bulduğum ölü hisse buydu artık yeni bi ölü hisse arayacaz .varmı ölü hisse tavsiyesi olan millet
O değilde benim bildiğim Tire herzaman ky tersini yapmıştır. Umarım bu sefer bunun zıttı olur.
Yer İmleri