Sayfa 865/999 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi valla sana şöyle diyim
    Makro mikro cikro ölçekten bakınca
    Devlet o dediklerini yapabiliyor olması için önce kendini kollayabilmeli
    O ölçekte yerlerin sayısı da her geçen gün azalıyor
    Bilmiyom valla artık
    Hayırlısı
    Ben sadece iyiniyetle dua etmekten başka yapabileceği pek bişeyi olmayan bireyim
    Büyüklerimiz ayarlıyorlardir inşallah iyi bişeyler
    Kuzey Kore,hem güvenliği için en fazla çalışan,kendini en üst seviyede kollayan,hem sağlık sistemi iyi hem de doların yükselmesi gibi sorunları olmayan bir ülke.Ama hiç gidip Kuzey Kore vatandaşı olmak isterim diyene rastlamadım

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Secilselerdi indirim yaparlar miydi acaba??

Syg,
    Güzel bir orta parmak olacaktı yine, şimdi olduğu gibi... İnsanlarımız kadar bencil millet yoktur herhalde yeryüzünde. Kendisi ödeyebiliyor, yapabiliyor, kazanabiliyorsa olur böyle şeyler, bunlar olmuyorsa vay efendim şöyle böyle. Ne diyelim Allah hak yiyenlerin burnundan getirsin fitil fitil inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Zamlar uygun değil diye feveran edince ne oluyor ?

Bugüne kadar yazılı sözlü itiraz etmenin bir yararını gören varsa söylesin.

Dolar kuru bu kadar artıyorsa elektrik de doğalgaz da zamlanacaktır.

Aksini söyleyen de yapan da başka bir yerden (uygun bir delikten) girişi bulmuş demektir.

Bunca harcamaya, bunca ihtişama, bunca uygunsuz yatırıma, devlet malının satışına ses çıkarmayanlar, evlerinin önündeki Vita tenekesi çalınınca dövünüyorlarsa bu da başka bir kaliteye işaret etmekte bana göre...

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yani...

Görmüyorsan girme be kardeşim...

Aç bir başlık tamamen dolar hakkında grafik haber donat. Biz de izleyelim.

Verdiği fahiş ücretin karşılığını alamayan nazlı müşteri gibisin...
    Bora bey sizin gibi değerli üstadlar dururken bize düşmez grafik haber. Büyüğe saygı Yatırım danışmanlığı için Ücret ödediğimiz aracı kurum var abi. birde buraya ödeme yaparsak duman oluruz. Zaten son zamanlarda işler kesat. Eskisi gibi kazanç yok abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Bora bey sizin gibi değerli üstadlar dururken bize düşmez grafik haber. Büyüğe saygı Yatırım danışmanlığı için Ücret ödediğimiz aracı kurum var abi. birde buraya ödeme yaparsak duman oluruz. Zaten son zamanlarda işler kesat. Eskisi gibi kazanç yok abi.
    Yavuz bey buraya gelip hizmeti beğenmeyen sensin...Oysa bu başlık meraklısı bilir önemli oranda bir sohbet ve ülkeyi kurtardigimiz konuları tartistigimiz başlıktır. Bunu yöneticiler de bilir ve izin verirler. sizin de bilmenizde yarar var

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Modlar bence tatilde...

Ya da....

Hani aklıma köpekler ve taşlar geldi...

Olmuyor yönetim.

Kötü mal iyi malı kovar bilirsiniz...

Forumun en popüler başlıklarından biri olan bu başlığın huzur ve niteliğini korumak son derece kolay.

Başlık ile ilgisiz yazı ve tipleri kovacaksınız.

Başka çare yok.

Not: Eğer istediğiniz buysa, haber verin ilk ben gideceğim...
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yavuz bey buraya gelip hizmeti beğenmeyen sensin...Oysa bu başlık meraklısı bilir önemli oranda bir sohbet ve ülkeyi kurtardigimiz konuları tartistigimiz başlıktır. Bunu yöneticiler de bilir ve izin verirler. sizin de bilmenizde yarar var
    Başlık ile ilgisiz yazı ve tipleri kovacaksınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Secilselerdi indirim yaparlar miydi acaba??

Syg,
    Yapmazlardı, yapamazlardı. Seçim için iş adamları ve dahi bankalar rica için zarara katlanmışken seçimden sonra ise '' fedekar kesimin '' sevindirilmesi gerekiyordu. Ayrıca , bizim insanımız Şener şen / ilyas Salman filmindeki gibi - Yaptım ama neden yaptım bir sor bakayım - diye başlayan cümleye eklenecek ümmet, din kardeşliği ve terörle mücadele kelimelerini duyduğu anda yelkenleri suya indirir. Duygusallaşır ve - Yap be Reis , helal olsun - diye bağırabilir.

Sayfa 865/999 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •