Ahmet Davutoğlu : AK Parti yönetiminin ihraç etmek istediği şahıslar değil daha önce hatırlattığımız bu ilkelerdir. Söylediklerimizin arkasındayız.
Ahmet Davutoğlu : AK Parti yönetiminin ihraç etmek istediği şahıslar değil daha önce hatırlattığımız bu ilkelerdir. Söylediklerimizin arkasındayız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Faize alerjim var, yüksek faize karşıyım. Şu anda yeniden faizde düşüş başladı, enflasyon da düştü. Politika faizi daha da düşecek.
Erdoğan: "Bizler, şu anda finans yönetiminde çok daha başarılı bir ülke konumundayız. Bu başarı bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçenlerde bir üye arkadaş yazınca;inceleme gereği duydum.
Olay insanlık meselesi mi dir,yoksa cehalet mi?
Olayın özeti şu haberde.
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...durdu-5314683/
Şimdi tarihin ölçülebilen en büyük kasırgasında! 7 kişininin hayatını kaybetmesi,bir tedbirmi dir. Yoksa bu olayda olduğu gibi(daha basit gibi duruyor) işin fıtratında mı vardır? Karar veremedim.
Bence Dünya akılı ,salak ayrımı yapıyor gibi???
Altyapi iile maddiyat
Birazda mukadderat
Daha 2-3 hafta evvelki istanbul yagisinda altgecitte evsiz biri olduydu
Bnm arkadas var minibusle servis ceken Onu goruyodum hep diyodu
Piyango nerde kime vurur hic belli olmaz mod u
Koskoca billiur tuz sahibi adam yatta yazin tatil esnasi. geliyo ari bogazdan sokuyo
Karaya yanasamadan oluyo..
Olum biraz altyapi infrastructure maddiyattan bagimsiz
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yani sizde kadere inanıyorsunuz. Yazdığınız hadise biraz müstesnaya giriyor. Eşeği sağlam kazığa bağlamak diye bir durum var.
Yerleşik bir değiş olan:atın ölümü arpadan olsun derseniz;zaiyat artar,sonuç bu şekilde olur, dünyada gündeme getirmez diye düşünüyorum. Cehaleti ön plana alıyorum maddiyattan önce.
Tabi cehalet tuhaf olgu.
Cikis noktasini tam bilemesemde. Hep var. Cehaletin organize hali bile var.
Simdi cehaletin tanimi yokki bilader
Mesela su an bi kafedeyim
Self servis
Sirada bi cift var
Surekli opusup duran
Bu da cehalet
Yer İmleri