Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
Ben mental olarak cok yoruldum artik. Sizinle paylastim, cunku aramizda guzel ve tarif edemeyecegim bir bag var.

Bugune kadar hep bir sekilde asariz diye dusunuyorduk ama gunden gune yozlasti hersey.

Daha once bir cok kez ayrilma asamasina gelmistik ama vazgecmemistik, ancak bu kez ikimizde orta bir noktada bulustuk.

Tabi simdi ben onun ve cocugumun iyiligi icin her seyi yapmaya hazirim bu surecte. Gerekirse fedakarlik yapmaya da.

Zaten aradan 3 4 yil gectikten sonra hayatina biri girer ve yeni bir hayat kurar kendine. Mutlu olsunda kiminle olursa olsun. Artik realist dusunen bir kisiyim.

Ben bir daha evlenir miyim, pek sanmiyorum. Uzak geliyor bana bu dusunce.

Neyse kismet diyelim. Herseyin hayirlisi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu tespiti bilmenin faydası olur mu acaba? Evliliğin en önemli ünsuru üremek.Üreyince insan psikolojisi etkileniyor ama kadınların çok daha fazla etkileniyor,çünkü içinden bir canlı çıkıyor,fiziği değişebiliyor,aklıselim bir insanın uğraşmayacağı,kaka temizlemek vs. gibi işlerle uğraşıyor vs..Dolayısıyla doğumdan sonra kadınlar çok fazla değişebiliyor. Geri kalan herşey bahanesi oluyor. Bu travmanın atlatılması birkaç yıldan daha fazla sürüyor,bitene kadar daha da kötüye gidebilir.Ama bu değişimi ve etkileri herkesin annesi ve babası da yaşamıştır.Yani doğal bir süreç.Bu sürecin sonunda eşler fabrika ayarlarına dönmüyor ama bu değişim sürecinin ortasında olduğunu bilmek lazım.Böyle bir süreç yaşayan sadece boşanan çiftler değil,herkes yaşıyor,kimi şiddetli kimi hafif,kiminin tahammülü güçlü kiminin zayıf.Bu sebeple iyi olan çözüm,bu sürecin bitmesini bekleyip,süreci iyi yönetmeye çalışıp sonunda nereye varıldığını görmek.Yoksa zararı realize edip,çekip gitmek veya rahat rahat hayatı partilemek işin kolayına kaçmaktır.Anca eş bir psikopata dönüp karşısındakine ciddi zararlar veriyorsa elbette limitlerin dışına çıkmıştır.Sürecin iyi yönetilmesi de önemli,bazısı bunu doğal yetenekleriyle hallettiği için sorun yaşamaz.Böyle bir yetenek yoksa mecburen iyi hesap,plan gerekir.

Gönderiyi özelden yazmadım ki başına gelen olursa kulağında kalsın.