Sayfa 88/172 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
Arama sonucu : 1374 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

1. Eylül ayının ilk haftası Robot çalıştıramadım, benimle birlikte yattı İyiki de yatmış, performansı ekliyorum, kayma ve komisyonu da düşünürsek zarar yazmış olacaktım.
    Attached Images Attached Images

2.  Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    Eylül ayının ilk haftası Robot çalıştıramadım, benimle birlikte yattı İyiki de yatmış, performansı ekliyorum, kayma ve komisyonu da düşünürsek zarar yazmış olacaktım.
    2019 yılı genel anlamda en kötü yıllardan bırı olarak tarihe geçecek.

farklı farklı bır cok sısteme baktım 2019 yılı genel ıtıbarıyle kötü geçmiş.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3. Halil senin sisteme komisyon dayanmaz.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Komisyon değil de kayma fazla olacak gibi, pazartesi 2 kontrat ile işlem açacağım. Çok işlemli sistemlerin de kendine göre farklı avantajları oluyor, trend terse döndüğünde çok çabuk karar değiştirebiliyor. Burada kayma oranlarını birebir paylaşırım. Bu arada böyle yazıyorum ve sistemimle ilgili acemi paylaşımları yapıyorum ama Erhan arkadaşımın sayfasında umarım kuru kalabalık yapmıyorumdur. Onun samimiyetine ve iyi niyetine inandığım için iznine ihtiyaç duymadım, bu topik asıl O'nun sisteminin gerçek hesap paylaşım yeri, bizimkisi sadece sohbet olsun paylaşımlarıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    2019 yılı genel anlamda en kötü yıllardan bırı olarak tarihe geçecek.

farklı farklı bır cok sısteme baktım 2019 yılı genel ıtıbarıyle kötü geçmiş.
    kötü derken netde yaklaşık kaç puan mesela

6. Istediginiz paylasimi yapabilirsiniz renk katiyorsunuz topige sikinti yok.

Ancak halil hocam senin sistem harbiden yakar demedi deme.

Gercek piyasaya gecsin gormus oluruz. Kaymalarinin ortalamasini tut her islemi tek tek kaydet sonra buraya yazar oetalamasini hesaplariz. Cikan sonucla sistemin getiri potansiyelini olceriz mantikli bir kar birakiyorsa devam edersin.

Matador hocam 0 civari 1000 2000 4000 araliklarinda kalanlar var genel itibariyle sorun hizli sistemlerde yavaslar 15 20 25 k uretmiste hizli yapilar icin patlak bir piyasa
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    Komisyon değil de kayma fazla olacak gibi, pazartesi 2 kontrat ile işlem açacağım. Çok işlemli sistemlerin de kendine göre farklı avantajları oluyor, trend terse döndüğünde çok çabuk karar değiştirebiliyor. Burada kayma oranlarını birebir paylaşırım. Bu arada böyle yazıyorum ve sistemimle ilgili acemi paylaşımları yapıyorum ama Erhan arkadaşımın sayfasında umarım kuru kalabalık yapmıyorumdur. Onun samimiyetine ve iyi niyetine inandığım için iznine ihtiyaç duymadım, bu topik asıl O'nun sisteminin gerçek hesap paylaşım yeri, bizimkisi sadece sohbet olsun paylaşımlarıdır.
    Ben 1 dk hizli sistemimde 5-6 ay once 5 knt baglayarak 2 ay duzenli yazdim her sinyali yeri geldi kayma 0 yeri geldi 150 puan ama 2 ayin ortalamasinda 25 puan kayma komisyon oraniniz kacsa onuda ayarlayabilirsiniz artik , o zaman hesapladigimda benim overalini %20 si kayma komisyon olarak gitti sizde kabaca bu sekilde hesap edebilirsiniz
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    bu şablonu artık her seferınde paylaşacagım.

01.01.2019 Başlangıç bakiyem 1,904 TL
    06.03.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    13.03.2019 Tasarruf ekleme 500 TL
    16.04.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    26.08.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    A1 den çekilmeyen -50 TL

TOPLAM ANA SERMAYE 5,354 TL
    BUGÜN ANA SERMAYE 5,710 TL

FARK(K/Z) = +356 TL
    Para ekleme çıkarma yok.

01.01.2019 Başlangıç bakiyem 1,904 TL
    06.03.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    13.03.2019 Tasarruf ekleme 500 TL
    16.04.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    26.08.2019 Tasarruf ekleme 1,000 TL
    A1 den çekilmeyen -50 TL

TOPLAM ANA SERMAYE 5,354 TL
    BUGÜN ANA SERMAYE 5,388TL

FARK(K/Z) = +34 TL

Sayfa 88/172 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •