Sayfa 47/969 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Bigborsa bu hisse yorumun uluun gibi mi takibime aldım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Haziran a doğru 1.52 TL lerin borsanın aşağı seyri ile beraber görülmesini bekliyorum .
    Her ne kadar şirketimiz oldukça iyi durumda olsa da , Ana ortağın kağıdımız bu seviyelerde iken rahatsız olmamasını buna bağlıyorum . Yani ana ortağımız kağıdı yoğun bir şekilde almayarak Hazirana doğru düşeceğini öngörüyor . Yoksa tahta da fena operasyon yapardı . Diğer bir deyiş ile her satan kağıdını aşağıdan yerine koyabiliyorsa ana ortak Haziran a kadar yönümüzün aşağı olacağını varsayıyor demektir ( Bence ) . Tabi ki bu benim varsayımım ama ana ortağa rağmen de kağıdımız yükselmez bekleyip göreceğiz . Ana ortak fikir değiştirir ise biz de KY olarak durum değerlendirmesi yaparız . Alım için çok kişinin beklediğini de ayrıca sanıyorum bu yüzden de ana ortağın acımasızca verebileceğini de düşünmüyorum . Onun da kendince hesapları olacak tabi ki .
    Hafta da 1 kademe götürüp 1.52 yi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmak ta bir stratejidir o da ayrı konu .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Haziran a doğru 1.52 TL lerin borsanın aşağı seyri ile beraber görülmesini bekliyorum .
    Her ne kadar şirketimiz oldukça iyi durumda olsa da , Ana ortağın kağıdımız bu seviyelerde iken rahatsız olmamasını buna bağlıyorum . Yani ana ortağımız kağıdı yoğun bir şekilde almayarak Hazirana doğru düşeceğini öngörüyor . Yoksa tahta da fena operasyon yapardı . Diğer bir deyiş ile her satan kağıdını aşağıdan yerine koyabiliyorsa ana ortak Haziran a kadar yönümüzün aşağı olacağını varsayıyor demektir ( Bence ) . Tabi ki bu benim varsayımım ama ana ortağa rağmen de kağıdımız yükselmez bekleyip göreceğiz . Ana ortak fikir değiştirir ise biz de KY olarak durum değerlendirmesi yaparız . Alım için çok kişinin beklediğini de ayrıca sanıyorum bu yüzden de ana ortağın acımasızca verebileceğini de düşünmüyorum . Onun da kendince hesapları olacak tabi ki .
    Hafta da 1 kademe götürüp 1.52 yi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmak ta bir stratejidir o da ayrı konu .
    atsan atılmaz satsan satılmaz bu tahta için söylenmiş sanırım
    haftalar mal toplayayım diyorum mal yok piyasada, benimkileri vereyim diyorum onlara da talip yok

4.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    atsan atılmaz satsan satılmaz bu tahta için söylenmiş sanırım
    haftalar mal toplayayım diyorum mal yok piyasada, benimkileri vereyim diyorum onlara da talip yok
    Geçen hafta 1.62 ve 1.63 den gayette malı verdiler. 50000 lotuna daha çökdüm speğin

5. Piyasa değerimiz 122 milyon. Kasada 49 triyon nakit+6 şirket. 122 milyona bu şirketi ver bana desen gülerler adama. Kağıt haziran sonu 1.52 olsa ne 1.70 olsa ne.

6.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Geçen hafta 1.62 ve 1.63 den gayette malı verdiler. 50000 lotuna daha çökdüm speğin
    ben de aldım o kademelerden de 1.60 ve altına da bekliyorum
    tek bende para kalacak anlaşılan o seviyelerde

7. ******lar kademelere 40-50 bin lotlari satis yazmışlar,sanki dersin kağıt çok primli ya...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Tam da demeye çalıştığım bu işte . 0.78 TL olsun rahat rahat gönlümüz Kavi alalım değil mi ? İsterse iştirak satmasın . ISGSY nin hepsine tamamına talip olalım değil mi ? Çakal kağıt öldürmüyor adeta süründürüyor .
    Kasa daki nakit kadar değeri yok kağıdın nerdeyse .

Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Piyasa değerimiz 122 milyon. Kasada 49 triyon nakit+6 şirket. 122 milyona bu şirketi ver bana desen gülerler adama. Kağıt haziran sonu 1.52 olsa ne 1.70 olsa ne.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 47/969 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •