Dolar/TL < 5.75
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ORC 23 Haziran İBB seçimlerinde Binali'nin kıl payı kazanacağını öngörmüştü, Ekrem Başkan puan fark attı.
ORC'nin son anketinde kararsızlar eşit dağıtıldığında AKP-MHP bloku % 52 küsurlarda gözüküyor ama inandırıcı değil.
Yandaş ORC'nin yeni tarihli diğer bir anketinde RTE'nin uykusunu kaçıracak sonuçlar var. Buna göre seçime girerse Babacan % 11.6, Davutoğlu % 8.5 oy alıyor. Bu ikisine oy veririm diyenlerde mükerrerlkler olduğunu varsaysak bile bu ikilinin % 13-14 civarında bir oy alabilecekleri görülüyor. Oy kaymasında ezici çoğunluğun AKP aleyhine olacağını tahmin etmek zor değil. Bir de ORC'nin iktidar lehine ankette yaptığı tahrifatı düşersek AKP-MHP blokunun % 30-40 bandına sıkışacağını öngörebiliriz. Ekonomik krizin derinleşmesi, AKP meclis kadrosundan istifalar gibi gelişmeler durumun iktidar aleyhine daha da vahim bir aşamaya gelmesine neden olabilir.
Söz konusu olan bizim kaderimiz olmasa, alın çekirdeklerinizi, oturun seyredin derdim ama kış hepimiz için geliyor maalesef. Tek tesellimiz bunların gidiyor oluşu, ne kadar teselli olursak artık.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
ORC'nin anketinde Iyi parti yok, Puskevitcinin partisi 14 küsur puanda, pek ciddiye almadim dogrusu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri