Bir de su metin feyzioglu dan hic haz etmiyorum. Onu gorunce damat bile bana daha katlanilabilir geliyor. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de su metin feyzioglu dan hic haz etmiyorum. Onu gorunce damat bile bana daha katlanilabilir geliyor. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feyzioğlu et mi tavuk mu anlamadım...Bi öyle bi böyle...Truva atı mı acaba ?
Üniversite, seçim, PKK derkene, bütün lâfları bitirdiler oturuyorlar şimdi, bir beni beklemesini öğrenemediniz yahu.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Trumpın açıklamasından sonra bizim merkez 5 indirir mi
bir halt olacağı yok.
https://odatv.com/14-yasindaydim-sil...1091913_m.html
Eski PKK liler snlatiyor....
PKK 35 yilda 18 yas alti en az 20.000 Kurd cocugunu kaciridi yada kandirip silahli militan yapti. ....Su anda Bu cocuklarin ancak %0.01 hayattalar.....Akrabalarimdan 15-20 'e yakin cocuk gitti. Sadece 2'si 18 yas ustu idiler...,Onlarda aile ici sorunlardan yada baba dayagindan dolayi evi terk edip orgute katildilar...digerleri hepsi cocuk idi ve hepsi ya kandirildi yada kacirildi.... Bu sene bile iki tane taziyeye gittim. Su anda Sag kalan oldugunu sanmiyorum.....
18 yas alti evliliklere isyan eden cesitli STK, yerli ve yabanci insan haklari orgutlerinden bu konuda PKK'ya tek bir kinama yada elestiri yapilmamistir. Cunku hedef Turkiye ise iblis bile olsa bunlar yinede destek verirler....
Yer İmleri