Originally Posted by shangil proje bitti! Nereye bitiyo daha devamı var
Originally Posted by realities 1 yıl sonunda anaparayı tutup faizi yeni vadeyle tekrar bağlayınca sonuç değişmiyor mu..? 20.80 başa baş noktası benim vadeye göre . 20.80 altı kurtarmaz.
Enparaya bak..adam düşüşü çnceden fiytlıyor bi de indiirnce bi daha indiriyor..hem de aynı gün..artışlarda 2-3 hafta geriden..
Originally Posted by Stajyer Enparaya bak..adam düşüşü çnceden fiytlıyor bi de indiirnce bi daha indiriyor..hem de aynı gün..artışlarda 2-3 hafta geriden.. TCMB.den de düşük hale getirdi 32gun vadede net kalan %13.18 Eksi reel getiri Döviz cephesi de geberik Geriye kalan tek borsa
Originally Posted by aydinc TCMB.den de düşük hale getirdi 32gun vadede net kalan %13.18 Eksi reel getiri Döviz cephesi de geberik Geriye kalan tek borsa Borsada herkese para kazandıracak kadar yer yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by aydinc TCMB.den de düşük hale getirdi 32gun vadede net kalan %13.18 Eksi reel getiri Döviz cephesi de geberik Geriye kalan tek borsa TEFASda işlem gören fonları neden gözardı ediyorsunuz ? Saygılarımı sunarım, iyi forumlar dilerim. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Originally Posted by ayberk_08 TEFASda işlem gören fonları neden gözardı ediyorsunuz ? Saygılarımı sunarım, iyi forumlar dilerim. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Gözardi etmiyorum Ppf.larinin da getirileri azalacak zamanla Kısa vadeliler belirli seviyede tahvil icerdiklerinden bir nebze daha avantajli
Originally Posted by aydinc TCMB.den de düşük hale getirdi 32gun vadede net kalan %13.18 Eksi reel getiri Döviz cephesi de geberik Geriye kalan tek borsa O dolarlar bozulacak ve Bist'e gelecek... Syg,
Forum Rules
Yer İmleri