Originally Posted by admustafa İzliyorum üstadım bir sıkıntı yok jale pek öngörüsüz bir fon O yüzden tahmin etmiyorum Şu aralar izlemedeyim Tamamenmi ciktiniz jaleden
Originally Posted by admustafa İzliyorum üstadım bir sıkıntı yok jale pek öngörüsüz bir fon O yüzden tahmin etmiyorum Şu aralar izlemedeyim O zaman şöyle yapacaksınız
Originally Posted by Webster Tamamenmi ciktiniz jaleden Dışardan bilmeyen biri okusa bu cümleyi ne düşünür acaba?
Originally Posted by Webster Tamamenmi ciktiniz jaleden Tamamen çıktım üstadım zaten çok az girmiştim
Originally Posted by myfinans O zaman şöyle yapacaksınız Nasıl yapacağız
Originally Posted by admustafa Tamamen çıktım üstadım zaten çok az girmiştim Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full 😃😃
Originally Posted by Webster Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full aynen öyle turuncu falan gidiyordunuz değişim büyük
Originally Posted by Webster Ya hatirlarmisiniz bilmem Sizlerle ilk tanistigimda riskli diye nkolaya girmiyordum Simdi jaledeyim hemde full 😃😃 Hatırlamaz olurmuyum valör var diye OKT bile almam demiştiniz. Full TCD devam etmek ne kadar doğru orası tartışmalı biraz.
Forum Rules
Yer İmleri