yeğenler günaydın,
bakmayın öyle arada haberlerde eski arabalara binip gezdiğime
bu mercedes s'lerin, mercedes s maybach'lerin tadı bir başka
![]()
Ben artık güveniyorum. Düşürmek için birkaç kez hesabı değiştirdiler ama değişen hesapla üst üste birkaç yıl hesap yapınca mecbur doğru çıkacak. Zaten yalan söylemeyen şeyler ( mesela tahvil faizi, mesela serbest piyasa döviz kurları ) da benzer rakamlara işaret ediyor. Yabancı ekonomistler de benzer hesaplar yapıyor.
Türkiye ekonomisi çok yavaşladı durma noktasına geldi ama bu sayede cari fazla veriyor, cari fazla verildiği ortamda çok da enflasyon beklememek gerekir açıkçası. Para basarlarsa olur onu da abd yapacakmış zaten o da bize yarar...
Bu sabah iş bankası kredi kart ekstresi yollamışlar e-mailime. O da ne? 20 yıldır ücretsiz kullandığım karta 110 TL kart ücreti sokuşturmuşlar. Pazartesi telefon edip iade isteyeceğim, vermezlerse iptal edeceğim. Zaten neredeyse hiçbir ekstrası olmayan karta bir de para ödeyemem.
Faizleri düşürdüğü gibi bir de sağdan soldan para tırtıklamaya başladı bankalar herhalde. Ücretsiz bir kart alırım herhalde birinden.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar, borsa işlemlerimi işcepten yapıyordum ama komisyon oranları çok yüksek, binde 1,8.
Borsa için cepten kurup işlem yapabileceğim, komisyonu düşük ve işlem platformunda birtakım faydalı bilgiler de veren (kademe bilgisi, takas bilgisi, kap açıklamaları vb) bir aracı kurum tavsiyesi verebilir misiniz, kullanıp memnun olduğunuz varsa.
Teşekkürler.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Aman dikkat.. Ekstre sonunda yaziyordu senden artik maximiles kartindan aidat alacagim diye. Sabah erkenden kostum ilk musteri olarak girip iptal ettirdim.
Maas musterisi oldugum icin normal kart verdiler ama tetikteyim yil sonu onu da iptal ettirecegim.
Bir tane ne olur ne olmaz diye aidatsiz kart istedim onu verdiler hemen. Maximumkarti iptal ettirince aidatsiz karti kullanacagim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri