-

Originally Posted by
rxpu
Ben faiz düşüşü ile VIOP'u takip edip işlemi oradan yakalama taraftarıyım.
Yani bu yöntem ile hem piyasaları sıkıştıran düşük faizi kur ile hedge edebiliriz hem de düşük faizin ataletini kendi üstümüze bindirmek yerine döviz kuru ile çarpıştırabiliriz.
Düşünceniz nedir?
Viop'a gel gel yapıyorlar zaten canlarına minnet.Yorumlarımda 6.40 hareketini de 5.65 hareketine de bu viop dalgasına gördüğünü belirtmiştim.Neticede viop kıyma makinesi gibi çalışıyor.Hükümete bile trader girmiş,en büyük bankaoyuncu olmuşken,fillerin arasındaki pire ne yapabilirse anca onu yapabiliriz. Çaylak viopçu olarak 2 ay önce el attığım,2 ayda nakış gibi işlediğim karı,son düşüşü öngöremeyince şimdilik geri verdim. Bankadaki 1 dolar=1 dolarken viopta doların fiyatı her yere gidebiliyor.Bunu vade sonlarında kan gövdeyi götürmesinden de anlayabiliriz.Yani viop yüzünden 1 dolar 5.7 veya 5-6-7 her rakamı görmek mümkün
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Aynen öyle başka boyutlarda dünya dışı varlıklar var mı yok mu bilmediğimiz gibi düşünebilirsiniz
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyle birsey olsa Kuran da yazardi
Yazmadigina gore
-

Originally Posted by
breakeven
adem ile şeytanda suç işlediler ama adem affedildi şeytan affedilmedi.
çünkü şeytan yaratıcıya beni sen sapıttırdın bende insanları sapıttıracağım dedi.
bilincini sorumluluğunu inkar edip yaratıcıya iftira etti.-. kaderci oldu.
cehennem bilinci inkar edenlerin bilincinin köküne kadar farkına varacağı yerdir.
şeytanın yaratıcısı kim be arkadaşım..?
yarattıktan sonra şeytanın hiç bir tehditine karşı yaptırımı yok mu..?
şeytan insanları saptırırken Yaradıcı kimin sapıp sapmayacağını bilmiyor mu..?
bilmiyor diyorsan kadir değil, biliyor diyorsan zaten şeytan da yaradanın emirlerinle sınırlı...!!
-

Originally Posted by
Moruk
bugun vizyona yeni bi film girdi
elektrik savaslari - current wars
yani nicola tesla dan topu alip surup elektrige hukmedenin 3. dunya savasini kazanacagindan bahsediliyo
haftaya belki gidecem
yani kurgu da olsa enteresan
cunki su ve petrol savaslari son teknolojiler kaya gazi elektrikli araclar ve denizden bile her yerden su aritma ile hayal oldu
bosverin makul seylerde guruplasin arkadaslar :-) bence yani bunlari ejnebiler ortaokul forumlarinda tartisiyolar
Ecnebinin cektigi her filme inaniyorsan bizim isimiz var
-

Originally Posted by
realities
her şeye kadirsin lakin insanları sınıyorsun
olacakları zaten biliyorsan neyin sınanması, irade senin elinde
ben şuna benzetiyorum, bir software yazıp
programladığın gibi çalışıyor diye bilgisayarı kırıyorsun..?
Senin IQ 100 onun sonsuz
Onu anlaman imkansiz
-

Originally Posted by
Alsat
...(Sistem değişikliği eleştirileri) Bu eleştirileri getirenler siyaseti ve devleti bilmiyor...
Türkiye için
en aptalca
en zararlı
en utanılacak
en beceriksiz siyaset Akapenin Suriye siyasetidir...
Ortada aslında siyaset de yok, bildiğin başıbozukluk...
-

Originally Posted by
DeliKAN
Allaam, allaam.. Bunnarı yarattın, bari takip et.... Dangur dungur konuşuyorlar..

Aha işte.. IQ MyQ diyor.. dangur dungur konuşuyor...

Originally Posted by
Ahmetg
Senin IQ 100 onun sonsuz
-
Uzaylı bir ırk dünyayı işgal etse herkes bizim getirdiğimiz dine inanacak inançsız kafirleri moleküllerine ayıracağız dese
dediğini de yapsa ne yaparız? Hristiyanların Amerika'ya ayak basıp kafirleri imana çağırmasına benzetebiliriz..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri