Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Avrupa cocuğu nerede füze yakıt mı bitti????
    bi gunde olmaz ki o işler
    bikaç hafta veya ay sabretsin suud . gör bak fiyatları...
    zate kontratta hikaye, her yerde pompa fiyatına koysun benzin fiyat zammı üstüne
    dünya milletleri biz gibi kuzu değil
    gör bak sarı yelek mi morcivert yelek mi istersin
    renk renk

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    bi gunde olmaz ki o işler
    bikaç hafta veya ay sabretsin suud . gör bak fiyatları...
    zate kontratta hikaye, her yerde pompa fiyatına koysun benzin fiyat zammı üstüne
    dünya milletleri biz gibi kuzu değil
    gör bak sarı yelek mi morcivert yelek mi istersin
    renk renk
    amerikan seçimlerine 1 sene kaldı, cumhuriyetçiler başta olduğuna göre seçime en düşük petrol fiyatından girmek ister başkan, tipik amerikanyalı için petrol fiyatı- benzin fiyatı başat tüketim göstergesidir, depoyu daha ucuza fullüyosa keyfi yerine gelir..

petrol orta/uzun vadede aşağı trende mahkum, en çok petrolü arabalar tüketiyor, elektrikli oto giderek pazar payını alacak, bu kesin, yavaş mı olur- hızlı mı olur? sadece onu bilmiyoruz

arkadaşın dediği gibi brentin gözü yere bakıyo

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    amerikan seçimlerine 1 sene kaldı, cumhuriyetçiler başta olduğuna göre seçime en düşük petrol fiyatından girmek ister başkan, tipik amerikanyalı için petrol fiyatı- benzin fiyatı başat tüketim göstergesidir, depoyu daha ucuza fullüyosa keyfi yerine gelir..

petrol orta/uzun vadede aşağı trende mahkum, en çok petrolü arabalar tüketiyor, elektrikli oto giderek pazar payını alacak, bu kesin, yavaş mı olur- hızlı mı olur? sadece onu bilmiyoruz

Bu yıl elektrikli otomobil fiyatlarıyla biraz ilgilendim. Akü maliyeti ve diğer zorluklar hemen vazgeçmemi sağladı.

Birde devletimiz yakıttan aldığı vergiden kolay kolay vazgeçmeyecektir. Bundan dolayı elektrikli arabanın kullanımının yaygınlaştırılmasının önünü açacaklarını sanmıyorum. Petrole devam.....
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bu yıl elektrikli otomobil fiyatlarıyla biraz ilgilendim. Akü maliyeti ve diğer zorluklar hemen vazgeçmemi sağladı.

Birde devletimiz yakıttan aldığı vergiden kolay kolay vazgeçmeyecektir. Bundan dolayı elektrikli arabanın kullanımının yaygınlaştırılmasının önünü açacaklarını sanmıyorum. Petrole devam.....
    Turkiyede elektrikli arabalar amerikadaki gibi satilmiyor

ABD de arabayi alirsin senindir. TR de akusune ayda 70 euro kira veriyorsun satin alamiyorsun. Kimse almaz tabi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

en cok petrolu arabalar tuketmiyor

iyi arastir

Ama eninde sonunda petrol fiyatlari dusmek zorunda. Bu kadar cok otobus ve araba elektrikli oldukca marjinal tuketimde dusecektir.

Petrol fiyatlarini ayakta tutan unsur tuketim degil belirsizlik

Petrol fiyatlari dustukce tuketimide artiyor yani baya elastik bir tuketim maddesi. Fakat eninde sonunda sifira yolu var. Herkes bu konuda hemfikir.

Ortadogu zaten cadi kazaniydi simdi ilkel kabileler bolgesi olacak.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •