İmha yada devir olması durumunda a, b ve kurucu hisselerin fiyatları ne olur ? Kaç b hisse 1 kurucu kadar değerli ?
İmha yada devir olması durumunda a, b ve kurucu hisselerin fiyatları ne olur ? Kaç b hisse 1 kurucu kadar değerli ?
Tahmin ettiğiniz rakamların bir hesabı var mı ? Ayrıca, a ve b hisselerinin babayı alma ihtimali bile hepimizi ürkütüyor.
Hesapsız bu hisseler alınmaz. Elbette hesabımız var. Fakat bunun hiçbir harbiyeti şimdi yok.
Bütün enerjimizi Meclis’e gelmesine ve hazineye geçmesine vermeliyiz bunu düşünelim.
Ondan sonra oturur hesabımızı ortaya koyarız.
Ben hangi guruptan olursa olsun kimsenin mahrum kalmayacağını düşünüyorum .
Yeter ki Meclis işi artık olsun ve bitsin.
Tahtada en iyi performansı işb gösterir bu benim
Şahsi görüşüm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hemde Her zamankinden daha çok. İş bankası devlete mecbur. 46 milyarlık batık kredi olayından sonra ve bu payda işbankasının başı çektiği artık ayuka çıkmış bir durumda iken iş bankasını yakın gelecekte bedelli sermaye artırımına mecbur olduğu ve bunun için hazineye ihtiyacı olduğu konusuna aklı olan itiraz edemez.
CHP bankaya para koyamaz. Bu mümkün değil.
Kısacası banka hazineyi ister belkide kapalı kapılar ardında anlaşmış bile olabilirler .
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her zaman söylüyorum işbtr sahibi birisi olarak sizleri büyüğümüz sayıp özenle takip etmeye çalışıyoruz ama BABAYI MI ALIR gibi dengesiz kelimeler bizleri incitip sizlerin değerini gözümüzden düşürüyor bilginize arz ederim. Yazık
Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Yer İmleri