Huru git isine, trolleme burayi be kosele.
bu günlük bu kadar yeterlidir...bu gün 666 da obbolov da ben de çok eğlendik...zaten amaç stres atmak değil midir ??...pilimiz hemencicik bitmesin...nasıl olsa malzeme çok var...içimden geçtikçe zaman zaman buraya gelir paylaşımlar yaparım...tabi önce mekan sahibi osmanın da beğenmesi lazım..o yok derse ben de herhangi bir yorum yazmak istemiyorum buraya..sonuçta burası onların mekanı..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
oralet osman biraz önce burada hepsini okudu ama herhangi bir fikir beyan etmedi...galiba gülmekten hastaneye kaldırmışlar onu...bizde de cevher var yani...
espri yapmak belli bir akıl ve mantığı da gerektiriyor....zeki insanlar bu işlerde çok başarılılar...burası zeki insanlarla doludur...eğer biz de okeyi almışsak devamını getiririz...dediğim gibi malzeme istemediğin kadar var....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu arada 2,03 maliyetli kilergyo hisselerimde kol kesmek zorunda kaldım...hisse düştükçe düşüyor...1,86 dan %10 zarar yaparak kol kestim...aylardır ilk defa zarar ediyorum...bu zararım çok ağır oldu...moralim bozuk..bir süre bu topikte gülmeye ihtiyacım var...artık buradakiler ile güzel güzel karşılıklı espri videoları ile atışıp eğleniriz...yanlız osman olmadan da bu topiğin tadı tuzu yok...gelsin de başlasın eğlence...
Benim icin sorun yok, istedigini yapabilirsin hakkimda.
Dogru olmasina dikkat et ama. Soda'yi sevgilim yapmissin; elimizden kazandigimiz kaybettigimiz yuzlerce hisse gecti, Soda benden caldigi zamanda dolayi nefret ettigim tek hissedir. Hangi sevgilisi?
Yer İmleri