Sayfa 80/338 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2700 madde; 633 - 640 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. III.çeyrek
    döviz kurları için son 1 hafta.
    Şu anki seviye dolar için 5.74 TL.
    Buna yakın dolar ve euro kapanışları 9 aylık bilanço açısından harika olacak.

Şimdi bu seviyelere biraz alıştık ama örneğin 2016'nın sonlarında dolar 2.90 lardaydı.
    Nerdeyse 2'ye katladı.

KUR değerlerinin stabil kalarak çok düşmemesi ülkemizin İHRACATta avantajlı duruma geçmesi açısından da önemli.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    upload

Sayın arkadaşlar FMİZP için gönderdiğimiz sorular ve gelen cevapların tamamı yukardadır.

Şayet işler bu kadar iyiyse devir işlemi sonrası yeni yatırım ya da kapasite arttırımına da gidilebilir.

Bu arada @TENNECO.com email adreslerinin kullanılmaya başlanması üstünde düşünmek gerekir.
    Tenneco'nun elinde %42.5 hisse olduğunu unutmayalım.
     Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    upload

...
    Malum: yatırımcı ilişkileri yöneticisi Pelin hanım da konuyu artık netleştirdi.
    Biz bu bilgilere odaklanalım arkadaşlar.
    Gerçek defter değerine göre bakarsak hisse fiyatları ne olur?

44 milyonluk defter değerine ek olarak 150 milyon TL ye yakın GERÇEK fabrika değeri gelmeli.
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Biz bu bilgilere odaklanalım arkadaşlar.
    Gerçek defter değerine göre bakarsak hisse fiyatları ne olur?

44 milyonluk defter değerine ek olarak 150 milyon TL ye yakın GERÇEK fabrika değeri gelmeli.
    sonuc olarak hisse yerinde sayıyor.. lanetli kagıt

4.  Alıntı Originally Posted by muhip57 Yazıyı Oku
    sonuc olarak hisse yerinde sayıyor.. lanetli kagıt
    Yerinde saymıyor aslında. Bir miktar yükseldi. Temettümüzü de ekleyelim.
    İsteyen tabi satıp çıkabiliyor. Ama bazen borsada istenen performans elde edilemeyebilir.

Ancak ben uzun vadeli bakma taraftarıyım.
    Günlük düşmüş çıkmış bunlar geçer. Bizim sık sık yazmamız da aslında sadece mücadelenin bir parçası.

BFREN'in 200 TL ye gittiği yerde bu kadar iş, KAR, beklenti ve gerçek şirket değeriyle bu fiyatlarda TUTAMAZLAR.
    Önemli olan gerçek F/K ve PD/DD değeri

Aslında satıp çıkmaları iyidir. Pislik temizlenmiş oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Yerinde saymıyor aslında. Bir miktar yükseldi. Temettümüzü de ekleyelim.
    İsteyen tabi satıp çıkabiliyor. Ama bazen borsada istenen performans elde edilemeyebilir.

Ancak ben uzun vadeli bakma taraftarıyım.
    Günlük düşmüş çıkmış bunlar geçer. Bizim sık sık yazmamız da aslında sadece mücadelenin bir parçası.

BFREN'in 200 TL ye gittiği yerde bu kadar iş, KAR, beklenti ve gerçek şirket değeriyle bu fiyatlarda TUTAMAZLAR.
    Önemli olan gerçek F/K ve PD/DD değeri

Aslında satıp çıkmaları iyidir. Pislik temizlenmiş oluyor.
    2014 den berı kagıtdayım , egeen ve kartonda elimde vardı. egeeni sattım. kartonda kaldım bedelsizden dolayı egeen 500 gıttı karton yerlerde surundu ve halen surunuyor. buda aynı sekılde 2014 den bu yana baktıgımızda temettu harıc bır getırısı yok. hisse sayısı az ve oynayamadıkları ıcın malesef kagıd stabıl bır gun cıkarsa 2. gun dusuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by muhip57 Yazıyı Oku
    2014 den berı kagıtdayım , egeen ve kartonda elimde vardı. egeeni sattım. kartonda kaldım bedelsizden dolayı egeen 500 gıttı karton yerlerde surundu ve halen surunuyor. buda aynı sekılde 2014 den bu yana baktıgımızda temettu harıc bır getırısı yok. hisse sayısı az ve oynayamadıkları ıcın malesef kagıd stabıl bır gun cıkarsa 2. gun dusuyor.
    Biz de zaten yıllardır çok iyi bilançolara rağmen hisse fiyatının çok düşürüldüğünü grafikle gösterdik.
    Bunun sebebi nedir?

Konu SPK'da. Yapılan yalan haberlerle şirket hisselerinde operasyon yapıldığı bilgisi de dahil detaylı şikayetimi yapmıştım. Onlar gerekeni yapacaktır.

Ha bu arada TENNECO ya hisse devri oldu. Bu olurken DEFTER DEĞERİ neydi? GERÇEK değer kullanıldı mı? Kullanılmadı mı?
    Bilançolar nasıl? Ben bunlara bakacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Biz de zaten yıllardır çok iyi bilançolara rağmen hisse fiyatının çok düşürüldüğünü grafikle gösterdik.
    Bunun sebebi nedir?

Konu SPK'da. Yapılan yalan haberlerle şirket hisselerinde operasyon yapıldığı bilgisi de dahil detaylı şikayetimi yapmıştım. Onlar gerekeni yapacaktır.

Ha bu arada TENNECO ya hisse devri oldu. Bu olurken DEFTER DEĞERİ neydi? GERÇEK değer kullanıldı mı? Kullanılmadı mı?
    Bilançolar nasıl? Ben bunlara bakacağım.
    ozaman sabır mı diyelim.. gercı ben bu kagıda emelılık kagıdı dıyorum elbet bır gun cıkacak ama işde o sabrı gosterebılırmıyım bılmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by muhip57 Yazıyı Oku
    ozaman sabır mı diyelim.. gercı ben bu kagıda emelılık kagıdı dıyorum elbet bır gun cıkacak ama işde o sabrı gosterebılırmıyım bılmıyorum.
    Sn muhip57 merak ettim. Bu kadar yıldır hissedesiniz SPK'ya şikayette bulundunuz mu hiç?

Burda bir grup olduğu kesin. Yalan haber yaptılar ve paylaştılar. Ertesi gün hissede operasyon yaptılar.

Biz bundan daha önce birçok defa sonuç aldık.

Sayfa 80/338 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •