Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Şu an malı taşıyorlar.
Mesele ,ne kadarına ortak bulurlar.
Bulamazlarsa, ve mal yuvaya dönerse, Kırmızı çizginin , kırmızıdan yeşile döndüğünü ve velev ki "o" haber
gelse bile Tobo dan sonra geleceğini, İzmir tüccarının genel basiretinden öğrenmiş bulunuyoruz.
Sonrasında şu listeye dahil olabilirler..Bizim ise ne yapacağımız belli..
Metas,Egs,Untar,Lio,Emsan,Sokts,Mensucat,Alyağ vb
artık ok yaydan çıktı.....bsoke satılmazsa liman satılır o satılmazsa enerji satılır hiçbiri satılmazsa btçim satılır...zira ortaklar sermaye arttırmı yapmayı kabul etmediler...ve ykb da o zaman söke yi satarım dedi.ve kabul ettiler....o olmaz ise diğer iştrakler olur....ha hiç bir şey olmaz ise tek çare kalır...fabrika söke ye taşınır....arazi degerlendirilir o borç yine kapatılır.....
ama bu arada, burada herkes birbiri ile kavga ediyor...olmasa iyi olacak....
Şunu da eklemek isterim. Sökeyi satmak bence yanlış. Diyelim satılmadı. Hadi limanı satalım demek en hafifinden dangalaklıktır. Enerjiyi satabilirlerse satsınlar. Hangi akıllı kovadalara 56.25 milyon dolar verir bilemiyorum. En iyisi ünlüyü bsoke için değil btcim için yetkilendirmeleri olurdu. Bunu söylerken Btcimi satsınlar da para kazanayım niyetiyle söylemiyorum. Olması gereken bu olduğu için söylüyorum
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri