Sayfa 109/804 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 865 - 872 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    Hedef 2023yılımı yoksa 20-23tl mi bu arkadaş çok zıplamasın, dikkat etsin tokatlarlar
    Ben orasını bilmem .Ben üzüm yiyeceğim ,adam hangi hisseyi yazsa hemen hareket başlıyor ve ralli oluyor .Dokta, frigo ,bagfs ,jants a da 3 ayda neler oldu?Gün gün yazdı.Sonra twitter kapatıp yeni hesap açmış.Tek hisse bantas a girmiş.2.06 dan satip tukas almis tek hisse .Tukas satip tek hisse erbos almış şimdi de .

Adam trendi iyi oluyor.Ben spek değil parazitim diyor.

2 gün önce gördüm ben de .2.takipçisi benim .Dün akşam 3 takipçisi vardı şimdi 9 takipçisi olmuş.

Bana tatarramazan lazım değil yazdığı hissesi ve benim o hisseden kazanmam lazım.

2. Yaktın beni tatarramazan.Bu erbosan ne öküz bir hisse?

Ditas i ,pegyoyu kaçırdım .Takipteydim kaç gündür .Bugün 20 üstüne atmazsa satacagim erboslari son anlarda .

Dinden beri 19.50 -19.60 -70 .Nasıl hisse bu böyle .Canım sıkıldı.Biraz atraksiyon olur .Ineceksen in ,cikacsksan çik kardesim .

3. Moralini bozma arti kapatir
     Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Yaktın beni tatarramazan.Bu erbosan ne öküz bir hisse?

Ditas i ,pegyoyu kaçırdım .Takipteydim kaç gündür .Bugün 20 üstüne atmazsa satacagim erboslari son anlarda .

Dinden beri 19.50 -19.60 -70 .Nasıl hisse bu böyle .Canım sıkıldı.Biraz atraksiyon olur .Ineceksen in ,cikacsksan çik kardesim .
    VIA_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ozergur23 Yazıyı Oku
    Moralini bozma arti kapatir

Bu kadar satış varken nereye artı kapatıyor?

5. Korkulacak bir satis yok oldugu icin doner diye bekledim .dikkat edersen gunluk hacim dusuk.dususler boyle dusuk hacimli olsun
     Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    Bu kadar satış varken nereye artı kapatıyor?
    Boyle kapanis daha hayirlisi olur insallah.onemli olan yeni olusacak destek noktasi .yarin bugun uzeri kapanis olursa diye bekleyelim.

6. yaklaşık 7 yıldır elimde tutarım 3 haneli kar gördüm satmadım 3 haneli zarar gördüm satmadım bu kağıt gün gelecek ederine gelecek, yatırımcı elbet farkedecek bunu. Benim için bugün alayım haftaya satayım kağıdı asla değil. Trendlerde al sata çok müsait aslında ama benim tarzım değil. Ufak ufak mal toplanıyor diye düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim temel bence çok sağlam. Hangi rakamda satarım bende bilmiyorum ama daha çoook yolu var diye düşünüyorum. Şirket içi hisse bazlı bazı sorunlar var elbet çözülür. UV on numara kağıt. Kesinlike YTD, yorumlarım sadece beni bağlar, saçmalıyorum.

7. 30dk grafik biraz can sıkıcı oboyu yarın bozmazsa 18,63lere kadar ineriz. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    30dk grafik biraz can sıkıcı oboyu yarın bozmazsa 18,63lere kadar ineriz. Ytd
    Gedikte ki arkadaş güzel oynuyor kağıtla amacı ne acaba, aldığına veriyor verdiğine alıyor vs vs

Sayfa 109/804 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •