Sayfa 108/804 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 857 - 864 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    kim bu tatar ?
    Dipten temeli sağlam hisselere girer.Eskiden hisseanaliz ve hissenette yazardı.Twitter da sayfa açtı 3 ay once .Frigo yu 2 lerde ,dokta yi 14 lerde ,Bagfas i 6 larda ,jantsa yi 26 larda yazdı .Bu hisselerde işlem yaptığını yazdı. Hisseleri uçunca voleyi vurdu .Şikayet edildi spk ya bu hisselerde speklik pazarlama yapıyor diye . Voleyi vurunca sayfasını kapattı .1 aydır görmüyordum twitter da ama durmamış bu arada .

Eski hesabı kapatmış.23 ağustosta yeni hesap açmış.3 takipçisi var .23 ağustostan sonra tek hisse bantas yazmış.Daha sonra satip tukas almış.Şimdi de tukas satip erbosan almış.

Ben de 3 takipcisinden birisiyim.Ben de kardayim erbos ta.

2. Tatar yeni yazı yazmış ."Bugün tahtada yabancı ve robotlar benimleydi.Yerli yatırımcı arkamdan bicakladi, son gülen iyi güler " diyor.

"Hedef 2023 Düz Yüz " diyor .

Adamın 3 takipçisi var (beni çıkarırsanız 2 takipçisi var ) ama helal olsun tatarramazan a .Sanki bütün borsa tatarramazan i izliyor gibi yazı yazıyor.

Yazdıkları hisselerdeki hareketlere bakarsak tatarramazan sermayesini iyice yükseltiyor.

Helal olsun.Frigoyu 9 tl den alıp yukselmedigi için küfür etmiştim ona fakat inşallah bu defa erbosan da yüzümüzü guldurur tatarramazan.

3. Bugün yabancı almış şeker satmış

4. Tatar matar hikaye ben 2 yıllık kağıdımı sattım çıktım ya ondandır uçup kaçması. Bende aylardır aramızda ki cenabet kim diyordum benmişim meğer ;-(

5. Abd ile sta olursa borucuların önüne koskocaman bir pazar açılacak. Hayırlısı Olsun..

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Erbos evladiyelik tutulması gereken bir hissedir.

7.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Tatar yeni yazı yazmış ."Bugün tahtada yabancı ve robotlar benimleydi.Yerli yatırımcı arkamdan bicakladi, son gülen iyi güler " diyor.

"Hedef 2023 Düz Yüz " diyor .

Adamın 3 takipçisi var (beni çıkarırsanız 2 takipçisi var ) ama helal olsun tatarramazan a .Sanki bütün borsa tatarramazan i izliyor gibi yazı yazıyor.

Yazdıkları hisselerdeki hareketlere bakarsak tatarramazan sermayesini iyice yükseltiyor.

Helal olsun.Frigoyu 9 tl den alıp yukselmedigi için küfür etmiştim ona fakat inşallah bu defa erbosan da yüzümüzü guldurur tatarramazan.
    Hedef 2023yılımı yoksa 20-23tl mi bu arkadaş çok zıplamasın, dikkat etsin tokatlarlar

8.  Alıntı Originally Posted by eagle38 Yazıyı Oku
    Tatar matar hikaye ben 2 yıllık kağıdımı sattım çıktım ya ondandır uçup kaçması. Bende aylardır aramızda ki cenabet kim diyordum benmişim meğer ;-(
    Hocam kaç lot sattin?Hangi gün sattin?

Sayfa 108/804 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •