Sayfa 32/937 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Şimdi Bülent Turan beye twit attım neden İş Bankası konusunda hala bekliyoruz diye?Haklısınız diye cevap yazdı saolsun!Twıter adresim Baskancigar inanmayan bakabilir.....Ömer Çelik,sayın cumhurbaşkanı,berat albayrak dahil hepsine yazdım.Cevabı için Bülent beye teşekkür ederim

2. https://mobile.twitter.com/turanbule...Ctwgr%5Eauthor

Herkes linke tıklasın, sonra haklısına tıklasın, bekle geliyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by EsaretinBedeli Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/turanbule...Ctwgr%5Eauthor

Herkes linke tıklasın, sonra haklısına tıklasın, bekle geliyoruz
    Bende yazdım gitti..[emoji1]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Ilk aldığım günkü düşünce neyse şimdi de o değişen tek şey rakamlar asıl değer borsa fiyatlayamaz süreç artık meclis le beraber her an gündem olabilir
    Ve mecliste komisyonda tartışılırken Atatürk un emanet ettiği chp ye sorsa kurucu hisseden şu kadar gelir gelmesi gerekiyor neden bunu vasiyet e göre ödeme yatirmadiniz vasiyet e boylemi sahip çıkıyorsun uz dese bu iş bizim için sonuca ulasmis olacaktır
    Sadece son zamanlarda vekillere tekrar tekrar bu konuyu mail atılmali ttk ve TDK nun sadece kurucu hisseden senede 130 milyon temettü ödemesi yapılmıyor diye yazmalisiniz ve 1 bunun 1991 de ana sözleşme tadili ile yapıldığını bilmesi yeterli olur

5. Ak Parti Grup başkanvekilleerinede bizzat söyleyeceğim haftaya bu konuyu.....

6. Çok eski borsacıyım uzun geçmişin bana öğrettiği;Bir hisse herkes tarafından konuşuluyorsa o hisseden kaç. fiyat 1200 civarı alanlarıgönlden tebrik ediyorum onların kazanması büyük zamanlama başarısıdır bu hisse uzun vade’de yine çok iş yapacaktır ama özellikle ıs bankası b hissesi özelinde müthiş küçük yatırımcı yığılması mevcuttur herkes bu hisseleri konuşmaktadır bu açıdan ben çok uzun bir süre bu işin gündeme alınmayacağını düşünüyorum tabiki yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil. gönlümde bu düşüncelerimin tamamen tersinin olmasını istemektedir sadece 30 yılı aşkın borsa deneyimimde çok konuşulan hisselerin büyük hayal kırıklıklarına sebebiyet verdiğini gördüm tamamen bu düşüncem kısa ve orta vade için hisseye güvenimi azaltmış olup uzun vade de yine bu hisselerin gündeme geleceğinden şüphem yoktur

7.  Alıntı Originally Posted by Basgancigar Yazıyı Oku
    Ak Parti Grup başkanvekilleerinede bizzat söyleyeceğim haftaya bu konuyu.....
    Eksik olmayın.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Çok eski borsacıyım uzun geçmişin bana öğrettiği;Bir hisse herkes tarafından konuşuluyorsa o hisseden kaç. fiyat 1200 civarı alanlarıgönlden tebrik ediyorum onların kazanması büyük zamanlama başarısıdır bu hisse uzun vade’de yine çok iş yapacaktır ama özellikle ıs bankası b hissesi özelinde müthiş küçük yatırımcı yığılması mevcuttur herkes bu hisseleri konuşmaktadır bu açıdan ben çok uzun bir süre bu işin gündeme alınmayacağını düşünüyorum tabiki yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil. gönlümde bu düşüncelerimin tamamen tersinin olmasını istemektedir sadece 30 yılı aşkın borsa deneyimimde çok konuşulan hisselerin büyük hayal kırıklıklarına sebebiyet verdiğini gördüm tamamen bu düşüncem kısa ve orta vade için hisseye güvenimi azaltmış olup uzun vade de yine bu hisselerin gündeme geleceğinden şüphem yoktur

İşin sonununa gelinmiş ekim ayı hareketli olur hisselerde boş yapmayın kardeşim, isbtrdehergün mal toplanıyor ayaktamı uyuyorsunuz, yada bu işi bilmiyorsunuz

Sayfa 32/937 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •