Sn eksina fısıltı derken mecazi anlamda söyledim.Siz ve sn doctorre bu hissenin vacgeçilmezlerisiniz.Elbetde bilgi ve duyumlarınız bizlerden çok fazla.o açıdan söyledim.ben 12,5 maliyetle üç seneye yakındır bekliyorum.25 yıldır borsadayım başka hisselerimde var.ancak hiç biri beni netaş kadar hayal kırıklığina uğratmadı.biliyorum ki netaş eninde sonunda hakkettiğj seviyelere gelecektir.ytd.
Netaş yatırımcısı artık 10 lu rakamları görmek istiyor![]()
Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur.
Karel in türkcelle 500 mil.luk bölge çözüm ortaklığı haberi kapa düşmüş. Karel coşmuş
Bakkal bile yönetemiyecek adamları yönetici yaparsan böyle olur.alctl seriye bağladı nerdeyse gün aşırı ttkom dan ihale alıyor,karel coşuyor bizim yöneticilerde malak malak bakıyor.ben hissedar olarak tüm yönetimi kovuyorum.nede olsa şirket ortağıyım.çinli ortaklar ne yapıyo onlarda malak malak .çünkü aldıklarından beri ne şirket kazanıyor nede biz yatırimcılar.Spekde malak.sonuç Rabbim bize sabır versin.ytd.
sayın forumdaşlar bir birinize negatif olmayı bırakın, bir haftadır aynı yerdeyiz, para çıkış giriş ne alemde kim ne almış satmış, haber fiyatının zirvesi tamam /devam mı , yeni bir haber fiyatı ne olur vs,vs, hadi bir pasta yapında ağzımız tatlansın. bana göre her şey güzel olacak![]()
Bir uzun yeşil çubuk iyi olur kalıcı olmak kaydı ile![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Yer İmleri