Sayfa 175/500 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Sn John ykb satışları benim değil [emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Yorum yok.vangd ne dediysem o olacak 2017 bitmesine sağlam 6 ay 20 gün var.sadece hedefler biraz geçilebilir.bir sonraki ay bakmışsınız daha fazla gitmiş olabilir.Galip bey bu sıralar biraz geri çekildi o kadar.Vangd hedefleri şaşmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Mimarayhan Yazıyı Oku
    Sn John ykb satışları benim değil [emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Herkes hür iradesiyle alim satim yapar dostum. Pasta dan bakınca satıcı grup hisse de hep aktif olan gruplar. Bir kaçı rüzgara bayrak açıp pastanın soluna geçtiler. Iş - Garanti ve sonrasında Gedik prese devam ediyor.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Herkes hür iradesiyle alim satim yapar dostum. Pasta dan bakınca satıcı grup hisse de hep aktif olan gruplar. Bir kaçı rüzgara bayrak açıp pastanın soluna geçtiler. Iş - Garanti ve sonrasında Gedik prese devam ediyor.

Teşekkürler
    Pasta takibi yaptığınız için ky olarak benim alış ve satışlarımı tüm iyi niyetimle paylaştım hep
    Emeğinize sağlık
    Diğer paylaşımlar başkalarını eleştirip aynı şeyleri yapanlar için

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by Mimarayhan Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    Pasta takibi yaptığınız için ky olarak benim alış ve satışlarımı tüm iyi niyetimle paylaştım hep
    Emeğinize sağlık
    Diğer paylaşımlar başkalarını eleştirip aynı şeyleri yapanlar için

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Faydası oluyordur Umarım. Çünkü AL SAT im yok, pozisyonun dondurucuda. Sadece merak edenler için atıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Ben son kısmını da 2.43 ten verdim. Büyük kısmını erken 2.28 den çıktım. Yani beni döktü... Kalanlara bol kazançlar...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar dayanamayıp 2.50 biraz önce yine aldım. Tavan olacak gibi duruyor. Umarım carpilmam. İlk başta tepki dedim ama alislar cok iyi.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Endeks mayıs 22 de düşmeye başlar .... Galip hisseleri bu haftayı ve gelecek haftayı alım ve sağ cep , sol ceple geçirir yatayda. 22 mayısdan sonrada Galip hisseleri yükselmeye başlar. Bu benim şahsi görüşüm . Ytd

8. Zpeek kardeşim benden mal gelmez sana rahat ol.2018 yılının mayıs ayına kadar buradayım.vangd yı bana sor ben anlatayım sana ....kendini yorma rahat ol.... Aşagıya basabilirsin vakit ve parası olan için hiççç sorun değil. Resme uzaktan bakmak gerek bazen....

Sayfa 175/500 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •