Sayfa 228/450 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Kandiliniz mübarek olsun.

2. Madem inecen niye cikiyon ekrana kitliyon bizi ya yatay devam et bi sure daha

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kandiliniz mübarek olsun.
    DİKKAT !!!!! SADECE TAHMİNDİR YTD

4. Foneti sattik zararina buna geldik hangi akilla yaptim bu islemi hayret ediyorum kendime fonet tavan yapti ben avucumu yalamak için buraya daldim of of ben bu isi birakiyorum arkadas

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Foneti sattik zararina buna geldik hangi akilla yaptim bu islemi hayret ediyorum kendime fonet tavan yapti ben avucumu yalamak için buraya daldim of of ben bu isi birakiyorum arkadas

dün bende tersi hareket ediyordum, fonet bir kaç teknikci arkadaşla iştişare edip alacaktık. atlas göz kırpınca satamadım çıkacak diye, nasip diyorum yapacak birşey yok ama ben bile almadan stres yaptıysam senin durumunda ne yapardım bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Foneti sattik zararina buna geldik hangi akilla yaptim bu islemi hayret ediyorum kendime fonet tavan yapti ben avucumu yalamak için buraya daldim of of ben bu isi birakiyorum arkadas

Yok kardesim birakma borsayi ogreniyorsun kaybetmeden ogrenilmez...ben ilk girdigimde cok kaybettim..simdi ise anlamaya basladim

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    dün bende tersi hareket ediyordum, fonet bir kaç teknikci arkadaşla iştişare edip alacaktık. atlas göz kırpınca satamadım çıkacak diye, nasip diyorum yapacak birşey yok ama ben bile almadan stres yaptıysam senin durumunda ne yapardım bilmiyorum.
    Kardes düşünsene 4.16 dan aldigimi 3.72 den verdim atlasa girdim ertesi gün fonet tavan yapti 5.50 ye kadar cikti ben yerimde sayiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by murat17 Yazıyı Oku
    Yok kardesim birakma borsayi ogreniyorsun kaybetmeden ogrenilmez...ben ilk girdigimde cok kaybettim..simdi ise anlamaya basladim

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Para olsa keske ben 10 bin tl ile girdim elimde kaldi 5 bin hepsini galip yedi 5 bin zarar

Sayfa 228/450 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •