TUİK'e göre,Ağustos ayında:
-Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış Sanayi üretimi bir önceki aya göre %2,8 azaldı
- Takvim etkisinden arındırılmış Sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre %3,6 azaldı
TUİK'e göre,Ağustos ayında:
-Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış Sanayi üretimi bir önceki aya göre %2,8 azaldı
- Takvim etkisinden arındırılmış Sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre %3,6 azaldı
BDDK'nın bugün yayınladığı 9 Ekim tarihli günlük bankacılık sektör raporuna göre,TL cinsinden batık kredilerin, toplam TL kredilere oranı;
127.362/1550.751=%8.2'ye yükseldi.
Deniz hocam merhaba, geçtiğimiz aylarda (mesela yılbaşında)bu oran yaklaşık kaçtı, teşekkürler
Evet bu listede ifade edilenlere göre öncelikli olarak savunma bakanı,genel kurmay başkanı, Hazine ve Maliye bakanı gibi belirli kişilere yaptırım getirilmesi planlanıyor.Ama başkanlık kararnamesi ile hazırlanan bu ilk adım yaptırımları ,ABD Kongre'sinde ön hazırlıkları yapılan yapılan yaptırımlarla karıştırmamak lazım,o ayrı bir kulvarda ilerliyor.Cumartesi günü Kongre'nin hem Temsilciler Meclisi hem de Senato kanadına verilen 4 ayrı yaptırım teklifi ,ilgili komitelerde birleştirilerek,bu konuda bir yaptırım yasası hazırlanacak.Bugün Temsilciler Meclisi başkanı Nancy Pelosi'nin de desteğini alan Türkiye'ye askeri ve ekonomik yaptırım teklifi yasa haline gelirken kongrenin her 2 kanadında da üçte iki çoğunlukla geçerse başkan Trump'ın veto yetkisi olmuyor ve yasanın içeriğini uygulamak zorunda oluyor.
Hala neden yaptırıma uğradığımızı çözemiyorum. Amerikan başkanı yaptığı açıklamada bize tamam dedi. Biz operasyonu yapıyoruz. Bu sefer bize çizdiğim sınırları aşmayın dedi aşmıyoruz. Sorun nerede ?
Daha doğrusu amerikanın ulaşmaya çalıştığı hedef nedir ?. Afganistandan çekilmeyi mi engellemek istiyorlar yoksa ıraktan çıkmayı mı ?. Bunların bizle ne alakası var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
BloombergHT izleyen yarın koşup hisse senedi almalı diyor.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Yer İmleri