Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yok çok ısrar ettilerde ben istemedim temettüleri.
    Al-yat değil al-sat yapsak

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Üstad nerelerdesiniz ? Yazılarınızı özledik

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Üstad nerelerdesiniz ? Yazılarınızı özledik
    Buradayız Kartal hocam arada bakıyoruz anlık bildirim ve tablolarınız için teşekkürler

Geçen perşembe gün suriye konusu çözümledikten sonra dün saat ve rusya mevzularınında sorun olmayacağı belliydi borsanın özellikle hisseler üzerinde fren yapan tedirginlik kalktı bugünden itibaren hisse bazlı hareketler yoğunlaşır

Hisse fonlar için accc daha defansif, tccd ise hisse bazlı ofansif fon diğerleri arada, tcdd düşüşlerde terste yakalanırsa baya can yakar. Bi kısım tahtadaki yüklü alımları tahta yapıcılarından olduğunu ve haberli mal taşıdığını gösteriyor gibi

Bıst 120 binden 83 bine yüzde 30 düşerken 3-4 misli düşen hisseler vardı krizde, mayıstan beri ise tam tersi 1-2 misli yapan hisseler var buda bizi ümit var yapıyor yaşadığımıza benzer ciddi olaylar olmadıkça. Önemli olan doğru hisseyi bulup doğru zamanda olabilmek

5.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Buradayız Kartal hocam arada bakıyoruz anlık bildirim ve tablolarınız için teşekkürler

Geçen perşembe gün suriye konusu çözümledikten sonra dün saat ve rusya mevzularınında sorun olmayacağı belliydi borsanın özellikle hisseler üzerinde fren yapan tedirginlik kalktı bugünden itibaren hisse bazlı hareketler yoğunlaşır

Hisse fonlar için accc daha defansif, tccd ise hisse bazlı ofansif fon diğerleri arada, tcdd düşüşlerde terste yakalanırsa baya can yakar. Bi kısım tahtadaki yüklü alımları tahta yapıcılarından olduğunu ve haberli mal taşıdığını gösteriyor gibi

Bıst 120 binden 83 bine yüzde 30 düşerken 3-4 misli düşen hisseler vardı krizde, mayıstan beri ise tam tersi 1-2 misli yapan hisseler var buda bizi ümit var yapıyor yaşadığımıza benzer ciddi olaylar olmadıkça. Önemli olan doğru hisseyi bulup doğru zamanda olabilmek
    güzel tesbitler ve yorumlarınız için teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hocam siz istediğiniz kadar hayal deyin, ben gerçeğini yaşayanları tanıyorum. yanlışınızı koyu harflerle belirttim. Neyse konuyu dağıtmayalım.
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bunu ben değil temmettü emekliliği adı altında hisse biriktirenler söylüyor.Alıp biriktiriyorlar.

Yoksa al sat yapmak başka birşey.

Beş sene önce hisse değil taş alsaymışım daha çok kazanırmışım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •