arkadaşlar burada bol yorum yapıyor olmam bu hissenin elimde oluyor anlamına gelmemeli veya bu hisseyi alın anlamına da gelmemeli...ben sadece geçen zaman diliminde gelen netaşın zte ürünlerinin yerli üretiminin olası etkilerini incelemek istedim..ilk defa netaş ile ilgileniyorum...bu hisseyi temel yönden de tanımak istedim...geçmişte bu hisseyi çok meth ediyorlardı...o yüzden de bilinç altımda bu hisseye olan ilgim arttı...

geçmişte bazı hisselerin temelini incelemediğim için pişman olduğum hisseler oldu...acaba netaşta potansiyel ne olabilir diye merak ettim..

gördüğüm şudur arkadaşlar üçüncü çeyreklerde eğer süpriz yeni işler almamış ??? iseler gelecek üçüncü çeyrek bilançolarında zarar gelme ihtimali yüksektir..kısa vadeli yükümlülüklerinin artmış olması kar üzerinde ciddi baskılar oluşturduğu görülüyor...döviz açığı ise dövizin düştüğü konjüktürde tl bazlı borçtan daha iyidir...son 4 yıldır neredeyse yatayda olan cirolar ilk defa bu yıl artacak görünüyor buda olumlu tarafıdır...başka bir olumlu tarafı da telekominasyon sektöründe zte ürünleri ile ilk yerli ürün arzı gerçekleştiriyor olması ve bu ürünler ile bu büyük pastadan pay alabilme ihtimalidir...

zte firması ise dünyada söz sahibi şirketlerden biridir ki zaten amerika huwai ve zte şirketlerinin özeliklerinden dolayı korkup yasak getirdiği çinli firmalardır...