Sen tövbeni bozma. Aldigin kararın arkasında dur ki kafan rahat olsun. Trade amaçlı mi tövbe etmiştin. Ufak ufak biriktirirdin yoksa hisselerden.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen tövbeni bozma. Aldigin kararın arkasında dur ki kafan rahat olsun. Trade amaçlı mi tövbe etmiştin. Ufak ufak biriktirirdin yoksa hisselerden.
Yaşamak direnmektir.
Bu arada portföy karman çorman oldubiriktirdiğim hisseler var, trade amaçlı hisse var, ppf var, acc fonu var. Bakalım bu işin sonu ne olacak. Merakla bekliyorum ben de
Yaşamak direnmektir.
Unutmuşum. Ayrıca bes de var
Yaşamak direnmektir.
Üstadım GARAN'ın yeri ayrı fonun yeri ayrı ikiside ayrı değerlendirilmeliHisse fonlara çok büyük getiri beklentisi içerisinde yatırım yapmamak lazım. Son zamanlarda görüldüğü üzere hisse bulunduran hiç bir fon endeks düşerken düşmemezlik yapmadı. Kimisi az kimisi çok düştü sadece.
Hazır konu GARAN'dan açılmışken, orta vadeli indikatörlerdeki belirsizlik devam etmekte ve bu durum banka ağırlıklı (özellikle ADP, TAU gibi yüksek korelasyonlu) fonlarda pozisyon almak için büyük bir risk teşkil ediyor. Bu nedenle kısa vadeli olarak içeriğinde banka hissesi olmayan ya da az olan hisse fonları tercih etmek gerektiğini değerlendirmekteyim.
Teşekkürler. Size ve diğer arkadaşlara da bol kazançlar
Yaşamak direnmektir.
Yer İmleri