Alıntı Originally Posted by r.elmali Yazıyı Oku
yatırım finans ve teb yabancı yatırımcıya virmanlıyor.

bence haklısınız hisse yurt dışında '' batum'' da toplanıyor olabilir. oranı %10 u geçince yükselişe geçecektir. yabancı oranı %50 e üzerine bile çıkabilir. beni hedef fiyatlarım 2.40 . çok hızlanırsa tavan tavan yaparsa 10 lira üzerine atabilir. bence çok süprizlere gebe.

bu arada başka büyük yatırımcı oyuna girerse tüm hisseleri eline yıkarlar. ya da küçük yatırımcı atlarsa küçük yatırımcı da kalır. benim tahminim bu hisseye büyük yatırımcı grubu girmez. küçük yatırımcılar tavan tavan gittiğinde atlayabilir. forumlarda çok fazla küçük yatırımcı olmaya başlarsa ben kaçarım..
herkese bol kazançlar.
bu yada daha dusuk fiyatlarda seyrederse dediginiz gibi ky. orani artabilir. bu nedenle eger galibin zihninde avgyo ya dair kücük/büyük capli bir operasyon mevcut ise daha fazla oyalanmadan öncelikle 1.3x ve akabinde cok beklemeden 1.5x ve 1.8xleri denemesi gerek...zaten 1.5x/1.8x arası son 2yilda almis olan ky.nin buyuk orani birakir...ancak 2 yil onceki operasyonda 2üzeri hapsolmus olan bir miktar ky. umutla elinde tutabilir...örnegin metroda 1.5 a kadar son 4 yillik ky. kalmadi satti...1.5dan bu gune kadar metro gunlukcu aviyla bos tahta ceviriyor...bu nedenle avgyo eger yapacaksa operasyon oncesi ky. yukunu bir bucuk tavanda zaten atar o maliyette zaten galibi bozmaz...tabi muhim olan soru niyet var mi...

niyet konusundaki umudum bilancoları ve grup kagitlarinda bir toplama egilimi...sapkadan tavsan haber cikarirsa grup icin toplu ivmelenme olabilir suan belirsizligin tadini cikariyor galipcim..