Alıntı Originally Posted by cem_adnan Yazıyı Oku
Bu arada cimere şöyle bir soru sordum.

Ortağı olduğumuz şirket İzocam aş kanuni hakkını kullanarak borsa dışına çıkmıştir.Bu süreçte kanun şirket borsada işlem görür iken yüzde 98 e ulaşması durumunda bizlere ortaklıktan satma ve çıkarma hakkı doğacak ve satma hakkı borsada işlem gören sirket olarak son 5 yıllık 1 yıllık ve 1 aylık gibi ve ayrıca değerleme raporu dahil içinde en yüksek fiyat olarak uygulanacak idi.ancak aksilik oki izocam 50 bin lot daha alamadı ve borsa dışına çıktı.
Siz sayın yetkiliye sorum izocam aş şu an borsa dışında ancak 50 bin lot daha alınca yüzde 98 orana ulaşacak ve bizlerin satma hakkı doğacak.ortakliktan çıkarma satma tebligi hakların kullanım bedelini borsada ve borsa dışında olarak belirlemektedir.izocam bu durumda borsada işlem görmüş ve geçmiş fiyatlanmasi olan bir şirkettir. ortağı olduğumuz izocamin yüzde 98 oranı bulup satma hakkımız doğduğu anda ilgili tebliğe göre borsada işlem gören sirket olarakmi satma hakkı kullandirmasi gerekir yani 5 ayrı fiyatlami yoksa borsa dışı şirket olarak sadece değerleme raporu ilemi satma hakkı kullandirir.
Bilgi edinme hakkı kanunu gereği siz sayın yetkiliden bilgi edinmek istiyorum
Saygılar
Anlam veremedim bilgi vermek istemediler sanırım bunu yazmış spk cevap olarak .sanki devlet sırrı .işleme açık olsa hak verecem bu cevaba .kapalı tahta yani.

İlgi:08.10.2019 Tarihli Başvurunuz

Konuya ilişkin bilgilendirme ayrıca kamuya duyurulacaktır.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
Sn.adnan
Şirket açıklama yapacaktı 98 için
Ama bence SPK.ya takıldı kanaatindeyim
Bu perşembe bultende veya şirketten açıklama gelebilir düşüncesindeyim
Aynen deddiginiz gibi hakkımızda hayırlısı olsun